24 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

Marc Piferrer: “A la zona de concerts de Can Mario hem decidit limitar l’aforament a unes 2.000 persones”

Supermatí - entrevistes
Supermatí - entrevistes
Marc Piferrer: "A la zona de concerts de Can Mario hem decidit limitar l'aforament a unes 2.000 persones"
Loading
/

Palafrugell celebra la quinzena edició del festival Flors i Violes aquest cap de setmana (divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28). L’organització ha volgut fer un salt qualitatiu en la programació d’espectacles, concerts i espais inèdits decorats per tal d’atraure encara més públic del que ja visitava el municipi durant aquest cap de setmana. Per parlar-nos una mica del festival d’enguany ens visita el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafrugell, Marc Piferrer.

Aquest divendres 26 la programació ve encapçalada pel concert dels Figa Flawas que faran a la plaça de Can Mario. Marc Piferrer apunta, però que la inauguració es farà prèviament a aquest concert a la Bòbila amb un muntatge de Xavier Bobé Studio. L’aforament és limitat, però hi haurà tres sessions per aquest divendres. Els que no ho puguin veure, però, el podran anar visitant al llarg del cap de setmana.

A diferència d’altres edicions, el consistori ha programat els tres concerts que encapçalen el cartell d’enguany – Els Figa Flawas el divendres, la Ludwig Band el dissabte i el diumenge el concert de grups mítics de Palafrugell – del festival Flors i Violes s’han programat a la plaça de Can Mario. Marc Piferrer explica que la voluntat és millorar l’espai de concerts i commemorar aquesta 15a edició del festival. Piferrer apunta que l’accés al recinte és limitat i podran ser-hi unes 2.000 persones. Aquests concerts de gran format és un dels canvis que s’ha fet de manera excepcional per aquesta celebració dels 15 anys de Flors i Violes.

Però els concerts no són les úniques activitats que hi haurà a Palafrugell al llarg del cap de setmana. “Hi ha gairebé un centenar d’activitats programades”, apunta Marc Piferrer. El regidor ha volgut destacar també la incorporació de nous espais expositius que es podran visitar amb el festival Flors i Violes. “A més, hi haurà una quarantena de carrers del centre del poble que estaran decorats, afegint-hi carrers que són més externs a aquest nucli”, apunta Marc Piferrer.

Marc Piferrer espera que el temps els acompanyi, tot i que estaran pendents de la previsió meteorològica pel cap de setmana. “Les activitats que puguem reubicar en el cas de pluja les reubicarem”, explica el regidor.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios