Personalitza les Preferències de Consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-te a navegar eficientment i realitzar certes funcions. Trobaràs informació detallada sobre totes les cookies en cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al teu navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.

També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar com utilitzes aquest lloc web, emmagatzemar les teves preferències i proporcionar el contingut i els anuncis rellevants per a tu. Aquestes cookies només s'emmagatzemaran al teu navegador amb el teu consentiment previ.

Pots triar activar o desactivar algunes o totes aquestes cookies, però desactivar algunes d'elles pot afectar la teva experiència de navegació.

Sempre actiu

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No hi ha cookies per mostrar

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No hi ha cookies per mostrar

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No hi ha cookies per mostrar

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No hi ha cookies per mostrar

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No hi ha cookies per mostrar

14.9 C
Pals
Dimecres, 21 maig 2025
- Publicitat -

Marc Ribas, jurat a la nova edició del concurs del Peix de Roca de Begur

Dotze restaurants participaran a la XXI campanya gastronòmica del Peix de Roca de Begur, que tindrà lloc del 27 d’abril al 2 de juny

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Dotze restaurants participaran a la XXI campanya gastronòmica del Peix de Roca de Begur, que tindrà lloc del 27 d’abril al 2 de juny. La presentació es farà a la plaça Lluís Esteva i Cruañas, a les 12 del migdia, anirà novament a càrrec de la periodista i presentadora de TV3 Helena Garcia Melero. A més, comptarà amb Florian Pi, pescador de Begur i pintor de peixos.

D’altra banda, el xef Marc Ribas, presentador dels programes “Cuines” i “Joc de cartes” de TV3, formarà part del jurat del XII concurs de cuina popular de la campanya, que tindrà lloc el 18 de maig.

A més, la campanya, que organitza l’àrea municipal de Promoció Econòmica i Turisme, comptarà amb un taller infantil Peix de Roca, una sessió de cinema gastronòmic, una exposició artística i una excursió per conèixer les plantes de la ratafia i arrossada popular de peix de roca.

Els restaurants que participen en aquesta edició són Cal Bandarra, Carbó Restaurant, Casa Juanita, Diferent, Galena-Mas Comangau, Hostal Sa Rascassa, Hostal Sa Tuna, Hotel Aigua Blava, Hotel Sa Punta, La Cuina…, Taverna Son Molas i Toc al Mar.

La campanya es fa des de 1997. Cada restaurant ofereix un menú propi basat en el peix de roca. El preu oscil·la entre els 37,5 i els 77 euros.

La Fira coincideix amb la cinquena edició de Begur en Flor, que organitza l’Associació de Comerç i Turisme de Begur.

- Publicitat -
- Publicitat -

El més bo, a l’Empordà

En Ramon Madaula ho ha tornat a fer: ha emplenat un teatre d’espectadors que han gaudit d’una història ben...

Altres notícies