15.8 C
Pals
Dilluns, 29 maig 2023
- Publicitat -

Maria Fort: “Vull donar als meus dissenys un toc personal”

No podem entendre el Sant Jordi sense les roses i durant aquests anys n’hem vist de tots colors. Per això, i de manera prèvia a la diada vam parlar amb una de les creadores més conegudes a Calonge i Sant Antoni quan es parla de roses de Sant Jordi, la Maria Fort. Els seus dissenys destaquen pel seu toc únic i creat per la mateixa Maria Fort.

Maria Fort explica que porta treballant més de dos mesos per crear i confeccionar tots els dissenys i models que vam poder veure durant la diada de Sant Jordi. Per donar-hi el seu toc, Maria Fort reconeix que crea una història en la qual basa els dissenys per Sant Jordi. Aquest any la col·lecció de Sant Jordi ha girat entorn el Drac Colorí.

Maria Fort explica de manera prèvia a Sant Jordi que havia doblat les peces i dissenys respecte a l’edició de l’any passat, ja que les havia esgotat a les 12 del migdia.

La creadora i artista explica que difondre els seus models i peces per Instagram li funciona molt bé. A més, ha aconseguit crear una comunitat que ja demanen els dissenys de manera prèvia a la diada. Tot i això, el Drac Colorí va formar part d’una manera o altra a tots els dissenys que van aparèixer a la parada de la Maria Fort.

Uns dissenys únics

Maria Fort explica que treballa amb una rosa senzilla per crear els models per Sant Jordi. En la col·lecció d’enguany, en Colorí apareix en gran part dels dissenys, encapçalant la col·lecció ‘Colorí, colorat. Aquest conte ha començat’.

La creadora explica que ella necessita crear aquestes històries i aportar una mica més de color i vida a Calonge. Maria Fort explica que ja està pensant en els dissenys de l’any que ve. Per això, sempre porta una llibreta per apuntar idees i dissenys que se li ocorren. En l’edició d’enguany, ja tenia clar que volia crear un drac, tot i que havia de ser diferent de la resta.

I tot i que fa més de dos mesos que treballa en els dissenys de Sant Jordi, Maria Fort treballa per crear i confeccionar tots els dissenys de manera individual. Tal com va passar l’any passat Maria Fort va aconseguir vendre tots els dissenys que va portar a la parada de Sant Jordi aconseguint un sold out.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios