17.5 C
Pals
Dijous, 28 setembre 2023
- Publicitat -

‘Martita de Graná’ enlluerna el Festival Salat

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

En la segona jornada del festival d’humor inclòs en el Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, la popular còmica granadina va fer esclatar de riure el públic assistent al Guíxols Arena.

Amb una carrera curta dins del món de l’espectacle, aquesta granadina de 33 anys que es va donar a conèixer durant el confinament del 2020 amb els seus vídeos virals, i que acumula una legió de seguidors a les xarxes socials, actuava anit per segona vegada ja, al Salat.

La Martita es va posar la gent a la butxaca des del començament, amb un monòleg farcit de vivències (personals o fictícies) que combinava amb breus interpretacions musicals acompanyada d’en David, el seu guitarrista.

IMG_6603

Temes com la solteria, les relacions íntimes, la família, la feina, les amistats, o la seva opinió respecte als fans i/o als ’haters’, van tenir cabuda durant gairebé una hora i mitja.

El seu particular estil, irreverent i a voltes escatològic, amanit amb el seu característic accent andalús, van crear una atmosfera de complicitat amb una audiència entregada.

Val a dir que, a diferència de la primera jornada del festival (divendres amb l’actuació de Berto Romero, en què va ploure de manera intermitent), ahir la climatologia va donar una treva i tothom va poder gaudir de les ocurrències de la Martita sense haver de patir pel mal temps.

També hi va haver moments emotius i nostàlgics, com quan va recordar una amiga molt especial que va morir fa poc i a qui li va dedicar unes paraules de record.

La Martita (nom artístic de Marta Martínez) va demostrar el seu poder de convocatòria. El seus més d’un milió de seguidors, tant a Facebook com a Instagram l’avalen.

I també va quedar constatat que el seu públic més fidel és majoritàriament femení. En els seus espectacles, més del 80 per cent d’assistents són dones, i ahir va quedar novament palès al Guíxols Arena.

Veient aquest “Martita sea” (títol de l’espectacle), no és difícil augurar un futur d’èxit a una dona que parla sense embuts de temes quotidians, i que sap treure’n allò més graciós de cada anècdota que explica.

 

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Temps assolellat i ambient diürn calorós

Sense novetats a la previsió un dia més continua l'estabilitat meteorològica amb predomini del temps assolellat, matí fresc i ambient càlid o calorós durant el dia.
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -