17.7 C
Pals
Dissabte, 18 maig 2024
- Publicitat -

Masvidal ens torna a seduir amb ‘Des del fosc’

Temps de lectura: 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El grup maresmenc, Masvidal, canvia de registre i ens convida a passar de la llum a la foscor. Després d’il·luminar-nos amb “La Llum d’Estiu”, aconseguint gairebé 50.000 streamings a Spotify, ara ens deixa entreveure una llum musical més tènue amb la cançó “Des del fosc”.

Es tracta del segon avançament del que serà el nou disc d’aquesta banda que es publicarà a inicis de 2023. L’àlbum estarà format per 10 cançons, dues de les quals ja haurem pogut escoltar enguany.

Des del Fosc” és una cançó que intenta expressar què sent i viu una persona quan està “en el fons d’un pou”, emocionalment parlant. En aquest pou, està immers en una foscor que t’envolta, però sempre hi ha una sortida lluminosa on encaminar-se. Així doncs, aquest tema intenta convertir-se en una petita crònica de les sensacions i pensaments que poden sentir-se en aquest estat, que malgrat tot intenta ser optimista i encaminar-se cap a la llum i la superació. Aquesta cançó intenta posar en pràctica el que diu aquell proverbi: el mateix terra que et fa caure després t’ajuda a aixecar-te.

Masvidal és una formació que pren força en un entorn on la música esdevé el fil conductor de tot: l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) d’on alguns n’eren alumnes i d’altres professors. Allà, compartint hores de classes, assaigs i cafès, es forgen vincles entre els seus components que els portaran a voler tastar l’experiència de fer quelcom plegats.

Masvidal és un projecte nou, però no per això novell, ja que la trajectòria musical dels seus components per separat és llarga, diversa i plena de noms i formacions conegudes. Han acompanyat gires o concerts puntuals a través de la geografia nacional i internacional.

L’entrada Masvidal ens torna a seduir amb ‘Des del fosc’ ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

[GALERIA] La rua del Bisbal Bàsquet en imatges

Els carrers de la Bisbal d'Empordà han viscut avui una autèntica festa de celebració amb la rua del Bisbal...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -