22.4 C
Pals
Diumenge, 26 setembre 2021
- Publicitat -

Menja sa: Amanida de patata i ou dur

INGREDIENTS (2 persones)

600 g patata
1 ceba mitjana
1 pebrot verd italià
Un parell d’ous
1 grapat d’olives verdes
½ culleradeta de pebre vermell dolç
Sal i pebre
Una mica de julivert fresc

PREPARACIÓ

Bullim els ous durants uns 10 minuts i els deixem refredar. Així tindrem preparats els ous durs.
Per cuinar la patata, podríem bullir-la en un pot amb aigua, però com volem anar més ràpid, la farem al microones. L’embolcallem amb paper film (transparent) hi fem uns foradets, i en uns 10 minuts estarà llesta.
Ja no hi ha gaire més a explicar! Per muntar l’amanida, afegim la patata tallada en cubs, els ous durs pelats i a trossos, i també la ceba i el pebrot verd tallats a trossos petitets, i per acabar les olives.
Amanim amb oli, una mica de pebre vermell dolç, julivert picat, sal i pebre.

 

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios