10.7 C
Pals
Dimecres, 30 novembre 2022
- Publicitat -

Menys llibres, menys lliures

Em sembla increïble que un municipi amb l'activitat cultural i artística de Palafrugell, on va néixer el proposista més important de la literatura catalana del s. XX, no pugui disposar d'una llibreria que rutlli

Carme Fenoll
Carme Fenoll
Bibliotecària
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Sembla ser que en poques setmanes, Palafrugell es tornarà a quedar sense llibreria. L’aventura de Vitel·la Espai Fòrum va venir precedida d’una petita mobilització social que va trobar una bona resposta amb el pas endavant que va fer la Gemma Garcia capitanejant la Vitel·la Espai Fòrum. Però els vents no han estat favorables i malgrat els bons auguris, sembla que a la tardor ens quedarem de nou, orfes de llibreries. Agrair la feina feta i les dosis d’il·lusió que em consta que s’hi han abocat en escreix.

Ens queda el consol de la meravellosa biblioteca pública, que dia a dia ens posa a disposició aquest servei disruptiu que és el préstec. I haurem de tornar a fer turisme de llibreries, anant a la Cucut de Torroella, visitant les 7 llibreries de Calonge (que massa lectors encara no han visitat), la Vitel·la de l’Escala o la Singlantana de la Bisbal. Em costa molt d’entendre aquesta situació i vull confiar que la pèrdua sigui temporal (d’una temporada ben curta) perquè em sembla increïble que un municipi amb l’activitat cultural i artística de Palafrugell, on va néixer el proposista més important de la literatura catalana del s. XX, no pugui disposar d’una llibreria que rutlli. Aquests dies que ens podem passejar per la Setmana del Llibre en Català i els editors proclamen les dades positives de vendes de llibres, esperem que esperonats per l’optimisme, s’apropin futurs llibreters a les nostres terres. I que es facin aviat els nostres llibreters de capçalera. Proclamem-ho als quatre vents.

Palafrugell es torna a quedar sense cap llibreria

- Publicitat -
- Publicitat -

1 COMENTARI

Comments are closed.

- Publicitat -spot_img

En marxa el Projecte Rossinyol al Baix Empordà

A finals del mes de novembre, el Projecte Rossinyol es va posar en marxa en municipis de tota la província de Girona.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -