14.6 C
Pals
Dissabte, 23 octubre 2021
- Publicitat -

Més de 1000 nedadors participaran a la VII Marnaton de Begur

Tindrà lloc el proper diumenge dia 9 de juny i es faran dues travessies a mar obert que tenen com a punt d’arribada la platja de sa Riera

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

Ja hi ha més d’un miler de nedadors inscrits per participar aquest diumenge 9 de juny a la VII Marnaton eDreams de Begur. La prova constarà de dues travessies a mar obert que tenen com a punt d’arribada la platja de sa Riera. El dissabte i, per cinquè any consecutiu, es farà a la mateixa platja de Sa Riera la MARNATON Kids amb més de 120 infants de 5 a 13 anys. L’objectiu d’aquestes proves és la de popularitzar la natació de llarga distància prestant una especial atenció a la seguretat, l’entorn i l’ambient familiar així com potenciar una vida més saludable i el respecte pel medi ambient. 

Una de les dues travessies començarà a la platja d’Aiguablava i té un recorregut de 7km. En aquesta hi ha 300 nedadors inscrits. L’altra, sortirà des de la platja de Sa Tuna i recorre una distància de 3km i hi ha 470 persones apuntades.

La d’Aiguablava-Sa Riera està destinada a nadadors experimentats. Començarà a les 9 del matí i el recorregut que faran serà passar pel cap de Begur, on hauran de superar corrents marines, fins arribar al primer avituallament a 3.000 metres. A punt d’arribar a la zona del Cap Sa Sal hi trobaran el segon avituallament. Per la seva banda, la travessia Sa Tuna-Sa Riera s’iniciarà a les 10:30h del matí i als 1.500 metres hi ha el primer avituallament de la prova.

El dia abans es farà la segona edició de relleus 4×1000 que té el punt de sortida i arribada a Sa Riera, després d’arribar fins a l’Illa Roja, amb un total de 200 participants. Aquesta és oberta a les famílies i començarà a les 18h. El mateix dia es farà a Sa Riera, la MARNATON Kids, amb més de 120 infants de 5 a 13 anys. A les 16h de la tarda es faran les diverses proves de MARNATON Kids, que tenen per objectiu fomentar la natació entre els més petits.
La MARNATON eDreams de Begur forma part de la VII Copa MARNATON eDreams, que es va inaugurar aquesta temporada amb la prova de Barcelona el 4 de maig. El 18 de maig es va fer la segona prova, la de Formentera. Després de Begur, encara en quedaran dues més: la de Sant Feliu de Guíxols, el 29 de juny, i la de Cadaqués, el 14 de setembre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -