10.3 C
Pals
Dijous, 8 desembre 2022
- Publicitat -

Més de 30 activitats a la festa major d’estiu de Calonge i Sant Antoni

El Concurs de Pintura Ràpida s'ha traslladat de data i es farà durant la Festa Major, no al maig com s'havia fet fins ara

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La festa major d’estiu de Calonge i Sant Antoni comença aquest dijous i hi ha una trentena d’activitats previstes que s’allargaran fins el dia 15 de juliol. El mateix dia 11 de juliol se sabrà qui guanya el Torneig de Futbol 7 organitzat per l’Espai Jove al camp de futbol del municipi.

S’obrirà el programa amb la Perkufarra, un recorregut itinerant on el grup de percussió de l’Orquestra Mitjanit posarà la música pels carrers de la vila a partir de les deu de la nit i clourà l’acte amb la continuació del concert a la plaça d’Armes del Castell.

El divendres 12 de juliol és un dels dies més esperats al municipi. A dos quarts de set de la tarda, a la plaça de la Doma, l’Estiu Actiu prepara un concurs de dibuix per als infants i a dos quarts de deu arriba el pregó de la Festa Major a la plaça d’Armes del Castell, a càrrec dels actors Carles Xuriguera i Rafel Faixedas.

Una vegada Xuriguera i Faixedas hagin acabat el pregó, es reeditarà l’Ensierru d’animals cornuts, que munta l’Espai Jove.  Els participants d’aquest ensierru es dirigiran fins a les barraques, situades a la zona esportiva, on actuaran a partir de dos quarts de dotze Litus 3, DEA Infamous i el disc-jockey Kharloss Selektah. En aquesta mateixa nit, a la plaça d’Armes del Castell, hi haurà un concert del Cor Geriona, sota el títol “Geriona entre musicals”.

La principal novetat d’aquesta edició és que el Concurs de Pintura Ràpida s’ha traslladat de data i serà el dissabte 13 de juliol.
A les sis de la tarda d’aquest mateix dissabte s’inaugurarà l’exposició dels treballs del curs de Pintura que fa l’Àrea de Cultura i començarà la plantada de gegants i el recorregut que faran fins al castell, donant peu a la XVIII Trobada Gegantera.
Per tancar la jornada, a dos quarts de dotze de la nit, tindrà lloc l’últim dia de Barraques, que comptarà amb la presència de Kontrovèrsia i les bandes locals Espai J Band i l’Orquestra Di-Versiones.

L’endemà es farà l’ofici solemne de Festa Major a l’església parroquial de Sant Martí, i hi actuarà el tenor Pau Llensa. Entre d’altres activitats, el dilluns 15 de juliol, el Club Motor Clàssic Calonge organitzarà una benedicció de vehicles clàssics i a la zona industrial hi haurà la botifarrada popular prèvia al castell de focs artificials que clou la Festa Major.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Judith Lloberol: “La intenció de la fira és donar a conèixer un producte com el vi català”

En l'edició d'enguany a la fira s'hi podran trobar més d'un centenar de referències de vi d'una seixantena de cellers d'arreu de Catalunya.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -