21.7 C
Pals
Dimarts, 21 setembre 2021
- Publicitat -

MES, en contra del sou de l’alcalde de Sant Feliu

Pere Albó diu que Motas cobrarà més que el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ja que "suma el sou de batlle i el que percebrà a la Diputació"

Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El dijous, el govern de Sant Feliu de Guíxols (format per TSF i el PSC) va aprovar els sous dels regidors que integren l’Executiu i també els de l’oposició. L’oposició, especialment MES i Guíxols des del Carrer, van mostrar les seves discrepàncies sobre aquestes retribucions. En el cas de Pere Albó (MES), ha criticat que l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, cobri més que el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez. MES hi suma el sou de batlle (que és de 50.244,44 euros bruts anuals) i també el de la Diputació com a portaveu de Tots per l’Empordà (uns 33.000 euros a l’any). En aquest darrer cas, Motas defensa que cobrarà “per assistència” als plens de la Diputació.

D’altra banda, Albó es mostra contrari a l’aprovació de quatre dedicacions exclusives, quan diu que sempre “havien estat un màxim de dues”. Dues de les edils, Núria Cucharero i Ernest Natera, han renunciat als seus llocs de treball per poder dur a terme l’exercici de regidors del govern. ERC i JxCat van exigir “més recursos per a l’oposició”, però es van abstenir en l’aprovació d’aquest nou règim de retribucions.

L’augment de sou, que se situa prop d’un 10%, també ha estat criticat per Guíxols des del Carrer pel percentatge de dedicació de Motas, que és del 95%. Jordi Lloveras ho considera una “il·legalitat”, i al·lega que és així per una sentència que va emetre el Tribunal Superior de Justícia d’Andalusia, on es va prohibir a un Ajuntament que “no era possible una dedicació a l’activitat privada de només el 5%”. Tant Lloveras com Albó demanen que “aquest percentatge del 95% sigui menor”, però Motas afirma que, tot i ser un alcalde en règim de dedicació parcial, “de facto exerceix l’exclusiva”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

David Ros estrena ‘Després de la tempesta’

“Després De La Tempesta” és el nou senzill del músic badaloní David Ros. Una cançó amb aires de folk nord-americà que parla de la importància d’aprendre que la vida són alts i baixos constants i que l’important és enfocar-se sempre en els moments bons. ” Després De La Tempesta” és el primer senzill del nou…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -