14.5 C
Pals
Dimecres, 19 Febrer 2020

Milers de dades bancàries robades a causa d’un ciberatac a Ticketmaster

El més llegit

L’Ajuntament de Palamós delimita l’espai on es farà la nova estació d’autobusos

Aquesta estació s'ubicarà entre el carrer Enric Vincke i el Pla de Sant Joan, amb un cost d'uns 2,4 milions d'euros que assumirà la Generalitat

Marcos Pacheco, president de l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri del Convent content amb l’inici de la campanya per formar part de la...

Crida de l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri del Convent, la Fundació Acollida i Esperança i l’Escola Empordanet a persones dinàmiques i amb iniciativa que ajudar a impulsar activitats i projectes del sector sud de la Bisbal

El meu carrer no té res

És un carrer encarat a nord.  Un carrer intramurs de Torroella de Montgrí que mira el castell. El pot veure...

El món de l’havanera homenatjarà Càstor Pérez aquest novembre

Serà en un acte organitzat per la Fundació Ernest Morató el pròxim 1 de novembre

Sancionat l’Hotel Hipócrates de Sant Feliu per tancar sense avisar

Inspecció de Treball ha sancionat l'Hotel Hipócrates de Sant Feliu de Guíxols després que al gener tanqués i deixés als treballadors a l'estacada sense poder accedir al subsidi d'atur

La famosa plataforma de vendes Ticketmaster ha patit avui un atac cibernètic on els hackers han robat milers de dades personals i bancàries dels usuaris. Així ho ha comunicat l’empresa a través d’un correu electrònic que ha enviat als seus clients:
“El dissabte 23 de juny de 2018, Ticketmaster Regne Unit ha identificat un software maliciós en un producte d’atenció al client proporcionat per Inbenta Technologies, un proveïdor extern de Ticketmaster”. Aquest correu ha sigut enviat a tots els clients de la plataforma, inclosos els espanyols, els quals també corren risc de perdre les seves dades.

“Com a resultat d’haver tingut el producte d’Inbenta operant en les pàgines web de Ticketmaster Internacional, és possible que un tercer desconegut hagi accedit a la informació personal i de pagament d’alguns dels nostres clients”, han reconegut.

Tot i això, han assegurat que tenen un equip d’experts treballant dia i nit per determinar l’afectació de les dades, a més d’haver contactat amb l’autoritat, els bancs i les companyies de targetes de crèdit, ja que consideren afectats aquells clients que hagin comprat (o intentat comprar) entrades per esdeveniments en el Regne Unit des de febrer fins al 23 de juny, i internacionalment entre setembre i juny.

La informació que s’ha pogut filtrar inclou nom, adreça, adreça de correu electrònic, número de telèfon, detalls de pagament i les credencials del compte d’usuari de Ticketmaster.
Si ets client de Ticketmaster, la plataforma ha habilitat un correu (fan.help@ticketmaster.es) per tal de respondre les preguntes sobre l’incident.

A més, inciten a què comprovis els extractes dels teus comptes bancàris, restauris les teves contrasenyes i, a més, ofereixen als clients afectats de manera gratuïta durant 12 mesos un servei per tal que un proveïdor líder en el sector faci un seguiment de la identitat online de l’usuari.

Últimes notícies

Tancada sense data de reobertura l’oficina de la Seguretat Social de La Bisbal per la baixa dels tres empleats

L’oficina de l’Institut Nacional de la Seguretat Social de la Bisbal està tancada des de fa uns dies per...

Cage the Elephant actuaran a Barcelona el 8 de juliol

Després d’una impressionant gira nord-americana al costat de Beck i el llançament del seu últim àlbum, “Social Cues“, aclamat per la crítica, la banda guanyadora d’un premi Grammy, Cage The Elephant, anuncia que la seva gira pel Regne Unit i Europa passarà també per Barcelona el 8 de juliol. Cage the Elephant trepitja de nou…

Supermatí 19 febrer 2020

Recupera l'informatiu d'aquest dimecres

Més flors

La setmana passada la Carme Fenoll reivindicava més Roses a la nostra societat. Més Roses Regàs concretament. Segueixo el fil per reivindicar més dones que ens ajuden a fer una societat més justa i més solidària, amb o sense, nom de flor.

Alguns intervals de núvols al matí i tarda assolellada

Alguns núvols al matí amb més sol cap a migdia. Demà i els propers dies domini del temps anticiclònic i l'ambient assolellat.

Més notícies