24.1 C
Pals
Divendres, 25 setembre 2020

Mirades

Al Supermatí de Ràdio Capital de l’Empordà tanquem la temporada. És un dir, perquè a partir de dilluns hi haurà programa en la seva versió estiuenca i al web radiocapital.cat continuareu trobant-hi la informació puntual d’allò que passa a l’Empordà.

Mentrestant, ja donem voltes a com continuar millorant i què podem fer de nou a partir del 4 de setembre, amb la nova temporada radiofònica. Serà llavors quan també tornaran els comentaris d’opinió al Supermatí. Confiem que ens tornaran a acompanyar les veus de la desena de persones que ens han aportat el seu punt de vista, la seva mirada, sobre l’Empordà, sobre les coses que passen, sobre l’actualitat que ens envolta o sobre la vida mateixa. Opinió per complementar la informació. Cadascú amb el seu particular marc per observar, analitzar i comentar lliurement allò que volien tractar. Els ho va proposar perquè ens interessava la seva mirada. I la proposta s’ha traduït en gairebé 200 comentaris que han enriquit el programa i el web de Ràdio Capital.

Avui, doncs, tanquem amb un comentari d’agraïment, més que d’opinió. Gràcies
Iolanda Bustos, Pere Carreras, Dani Chicano, Carme Fenoll, Marçal Lladó, Paulí Martí, Andreu Paneque, Adrià Pujol, Rosa Regàs, Gemma Rovira i Carles Sanjosé.

I al setembre, més.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios