23.2 C
Pals
Diumenge, 16 juny 2024
- Publicitat -

Mirades ’23, el Festival de Fotografia del Baix Empordà, presenta els projectes de disset artistes

Se celebrarà del 24 de març al 23 d’abril a Torroella de Montgrí, la Bisbal d’Empordà, Palafrugell i Girona

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Festival de Fotografia del Baix Empordà, Mirades ’23, tindrà lloc del 24 de març al 23 d’abril a Torroella de Montgrí, la Bisbal d’Empordà, Palafrugell i Girona. La mostra, que té lloc cada dos anys, és organitzada per l’associació Foto Torroella i aquest any presenta les obres de 17 artistes, seleccionats mitjançant una convocatòria pública. Enguany, la mostra té una destacada presència de dones.

La majoria de les propostes prové de Catalunya i Espanya, però també hi ha artistes d’Europa i Sud-Amèrica. Les exposicions tindran lloc en diversos espais de les ciutats, incloent-hi museus, capelles i fundacions.

A Torroella de Montgrí es podran veure deu de les disset exposicions programades, incloent-hi el Museu de la Mediterrània, la Capella de Sant Antoni, el Claustre del Convent dels Agustins, la Fundació Vila Casas, la Fundació Mascort i l’antic Garatge Vert.

A la Bisbal d’Empordà, les quatre exposicions tindran lloc al Castell Palau. Els projectes fotogràfics presentats inclouran temes com el control de l’estat als ciutadans, el paisatge familiar recent, la violència masclista, la síndrome rara, el mur de Berlín, el maltractament animal, l’imaginari corporal de les dones, les construccions de pedra seca de Menorca, l’esdeveniment històric, la identitat i la idiosincràsia del País Basc, el suïcidi, la postmemòria i les làpides del cementiri. Els fotògrafs que exposaran a la capital baix empordanesa seran el mexicà Cristóbal Ascencio Ramos, Raquel Bravo Iglesias,
de Valladolid, la barcelonina Julieta Averbuj i el madrileny Javier Talavera.

Per la seva banda, a Palafrugell, hi exposarà l’artista madrilenya Laura
San Segundo. En aquest cas, l’exposició, One can only give examples of it, un projecte sobre les petites diferències provocades pel pas del temps, serà a la biblioteca municipal.

Finalment, a Girona les exposicions tindran lloc al claustre de la Mercè Centre Cultural. En aquest cas, hi haurà dues exposicions, Los irreprimibles, del mexicà George Ramos, projecte documental sobre els impulsos sexuals reprimits i La liga de la novia del mallorquí Robert Hernández Yustos, un treball sobre el costum de les núvies i la lliga que duen el dia del seu casament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Massi Baix Ter aconsegueix el doble en una prova de la Copa d’Espanya a Abanilla

Ainara Albert ha quedat primera en la prova i el segon lloc ha estat per Íngrid Ruiz.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -