22.1 C
Pals
Dissabte, 15 juny 2024
- Publicitat -

Palamós treballa per oferir aigua apta per a l’ús públic en temps de sequera

El Consorci d’Aigües Costa Brava Girona aplicarà enguany l’exempció del pagament de l’aigua regenerada a través de cisternes per fer front a la necessitat d’aigua a l’entorn urbà.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’estació depuradora d’aigües residuals de Palamós encara no està en condicions  d’oferir aigua regenerada per cobrir les restriccions d’aigua potable que la Generalitat ha imposat degut a la sequera al territori.

L’alcalde del poble, Lluís Puig, en conversa amb Ràdio Palamós, ha explicat que s’està treballant per desinfectar l’aigua perquè sigui aprofitable pels sistemes de reg i de neteja pels 6 municipis que tracten les seves aigües en aquesta instal·lació.

D’altra banda, el Consorci d’Aigües Costa Brava Girona aplicarà enguany l’exempció del pagament de l’aigua regenerada a través de cisternes, dirigit als municipis del litoral i prelitoral gironins amb més restriccions per fer front a la necessitat d’aigua a l’entorn urbà.

Ja fa unes setmanes que la Generalitat està lluitant contra les conseqüències de la sequera extrema a Catalunya, reduint el consum i ús de l’aigua potable arreu del territori. Entre les mesures figuren la prohibició d’ús d’aigua potable per la neteja viària, aixi com el seu ús a a les zones verdes públiques i privades, limitat només a una quantitat mínima per garantir la seva supervivència.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni activa el servei 24/7 a la deixalleria municipal

Per poder accedir a la deixalleria fora de l’horari habitual, es pot obrir la porta d’accés amb un codi vinculat al document d’identitat del titular de la taxa d’escombraries.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -