26.2 C
Pals
Dijous, 30 juny 2022
- Publicitat -

Mont-ras encara nous projectes d’urbanisme i posa noms de carrers de caire feminista

Noves zones verdes i aparcaments públics

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Mont-ras encara nous projectes d’urbanisme. Una vegada acabat l’aparcament annex a l’Ajuntament i al consultori mèdic, ara començaran amb la continuació del carrer Mestres Masgrau i Badia. A la part del carrer que es correspon als equipaments escolars -Llar d’infants i Escola Torres Jonama es farà un aparcament en bateria de 16 places a cada banda, mentre que l’altra part del terreny serà una zona verda. Ho explica a Ràdio Capital l’alcaldessa de Mont-ras, Vanessa Peiró.

Josep Pallach és un personatge de gran estima pel municipi, del qual també se’n fan programes educatius pel foment de la lectura. En la mateixa línia, Mont-ras ha creat noves denominacions de rotondes, carrers i espais, amb una veu més feminista.

Així doncs, la zona del carrer Torres Jonama limitarà amb el carrer 1 d’octubre, on s’hi estan construint els nous locals comercials. També hi haurà el carrer “vuit de març”, que enllaça l’Avinguda Catalunya amb el Carrer Magraners. En aquest espai, hi haurà dues grans zones verdes que portaran els noms de Muriel Casals i Pilarín Bayés.

Allà, l’Ajuntament també està treballant en un conveni per un aparcament públic, amb una part privada i una part municipal, que tindria fins a 60 places d’aparcament a prop del nucli comercial més dens.

Malgrat l’alcaldessa reconeix que el context de la pandèmia és complicat i endarrereix terminis, ha explicat que segueixen endavant amb els objectius. En aquest sentit, ha confirmat que properament licitaran les obres de condicionament de la deixelleria municipal per poder complir els percentatges de reciclatge establerts des de la Unió Europea i protegir l’entorn.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Anna Portomeñe: “En aquesta 2ª edició del Festival Salat hem buscat una programació de comèdia més transversal”

A Ràdio Capital hem pogut parlar amb la directora del Festival Salat de Sant Feliu de Guíxols ( que es celebra a partir de l'1 de juliol, i que durant 3 dies omplirà la vila baixempordanesa de tot tipus d'espectacles humorístics)
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -