15.6 C
Pals
Diumenge, 18 abril 2021
- Publicitat -

Mont-ras encara nous projectes d’urbanisme i posa noms de carrers de caire feminista

Noves zones verdes i aparcaments públics

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Mont-ras encara nous projectes d’urbanisme. Una vegada acabat l’aparcament annex a l’Ajuntament i al consultori mèdic, ara començaran amb la continuació del carrer Mestres Masgrau i Badia. A la part del carrer que es correspon als equipaments escolars -Llar d’infants i Escola Torres Jonama es farà un aparcament en bateria de 16 places a cada banda, mentre que l’altra part del terreny serà una zona verda. Ho explica a Ràdio Capital l’alcaldessa de Mont-ras, Vanessa Peiró.

Josep Pallach és un personatge de gran estima pel municipi, del qual també se’n fan programes educatius pel foment de la lectura. En la mateixa línia, Mont-ras ha creat noves denominacions de rotondes, carrers i espais, amb una veu més feminista.

Així doncs, la zona del carrer Torres Jonama limitarà amb el carrer 1 d’octubre, on s’hi estan construint els nous locals comercials. També hi haurà el carrer “vuit de març”, que enllaça l’Avinguda Catalunya amb el Carrer Magraners. En aquest espai, hi haurà dues grans zones verdes que portaran els noms de Muriel Casals i Pilarín Bayés.

Allà, l’Ajuntament també està treballant en un conveni per un aparcament públic, amb una part privada i una part municipal, que tindria fins a 60 places d’aparcament a prop del nucli comercial més dens.

Malgrat l’alcaldessa reconeix que el context de la pandèmia és complicat i endarrereix terminis, ha explicat que segueixen endavant amb els objectius. En aquest sentit, ha confirmat que properament licitaran les obres de condicionament de la deixelleria municipal per poder complir els percentatges de reciclatge establerts des de la Unió Europea i protegir l’entorn.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

SOS Costa Brava s’oposa a canviar el Pla Director i diu que els ajuntaments que ho demanen “s’alineen amb promotors”

L'entitat assegura que hi ha fórmules per resoldre els dubtes que es generin en l'apartat d'integració paisatgística
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -