13.6 C
Pals
Dilluns, 28 novembre 2022
- Publicitat -

El Museu del Suro rep el distintiu del pla d’accessibilitat turística del Baix Empordà, experiència pionera a Catalunya

El Museu del Suro va rebre aquest diploma i els distintius d’usuaris de cadira de rodes, mobilitat reduïda i necessitats especials per a famílies, com a reconeixement a l’experiència inclusiva que ofereix i pel seu esforç i treball continu per donar un millor servei

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Museu del Suro va rebre el passat mes de setembre el distintiu del Pla d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà, que atorga el Consell Comarcal del Baix Empordà. El Museu del Suro va rebre aquest diploma i els distintius d’usuaris de cadira de rodes, mobilitat reduïda i necessitats especials per a famílies, com a reconeixement a l’experiència inclusiva que ofereix i pel seu esforç i treball continu per donar un millor servei.

L’objectiu principal del pla és posar en valor la comarca com a destinació turística accessible i generar un nou valor diferencial i qualitatiu en la competitivitat turística que ofereix el Baix Empordà. Un objectiu que el Museu del Suro aconsegueix.

Durant l’acte d’entrega es van premiar empreses i serveis turístics que promouen un turisme inclusiu i es va presentar una nova publicació: Turisme per a tothom al Baix Empordà que recull les empreses i serveis turístics de la comarca que han superat la visita de validació de l’accessibilitat per una empresa especialitzada.

El Museu del Suro ha rebut el reconeixement a la feina feta en matèria de turisme accessible

La publicació aglutina 25 propostes diverses de turisme inclusiu: 1 càmping, 4 hotels, 7 museus, entre ell el museu de Palafrugell, i centres d’interès, 7 oficines de turisme, 3 platges, 2 itineraris per centres històrics i 1 ruta en bicicleta.

El reconeixement consta d’un diploma i un adhesiu referent al tipus de discapacitat al que s’hagi adaptat la seva oferta. Hi ha distintius que corresponen a la discapacitat visual, auditiva, usuaris de cadira de rodes, mobilitat reduïda i necessitats especials per a famílies. També es va lliurar un distintiu del projecte per distingir el segell baixempordanès al Museu del Suro.

Segons el vicepresident primer del Consell Comarcal i conseller de turisme, Xavier Dilmé, “hem de potenciar la nostra posició com a destí de qualitat i aquest és un pas més, un objectiu a més compartit en el si de la Comissió Turística del Baix Empordà“.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

Avui hem parlat amb el director del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, el...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -