13.5 C
Pals
Dijous, 28 gener 2021

El Museu del Suro rep el distintiu del pla d’accessibilitat turística del Baix Empordà, experiència pionera a Catalunya

El Museu del Suro va rebre aquest diploma i els distintius d’usuaris de cadira de rodes, mobilitat reduïda i necessitats especials per a famílies, com a reconeixement a l’experiència inclusiva que ofereix i pel seu esforç i treball continu per donar un millor servei

El més llegit

Brot de COVID-19 a l’Ajuntament de Calonge: cinc positius a l’àrea de Cultura

L'Ajuntament ha assegurat que el brot està "del tot controlat" i l'atribueixen "especialment com a conseqüència de la tornada de les vacances de Nadal".

Monells, escenari d’una nova sèrie original de Netflix

Durant aquests darrers dies Monells ha estat escenari d'una nova producció original de Netflix. Es tracta del rodatge de 'Los herederos de la Tierra', la continuació de l'èxit 'La catedral del mar', que es va començar a gravar a Barcelona ja fa un parell de mesos. 

La Junta Electoral ordena retirar la pancarta de ‘Llibertat presos polítics’ de la façana de l’Ajuntament de Palamós

La Junta Electoral de Zona de la Bisbal d'Empordà ha ordenat retirar les pancartes, llaços, estelades i "altres símbols partidistes" de l'Ajuntament de Palamós.

Calonge impulsa les obres al Castell de Calonge, el Cercle Calongí i l’avinguda de Catalunya

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa tres projectes d'obres al municipi: les reformes al Castell de Calonge i al Cercle Calongí, i la urbanització de l'avinguda de Catalunya de Sant Antoni.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

El Museu del Suro va rebre el passat mes de setembre el distintiu del Pla d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà, que atorga el Consell Comarcal del Baix Empordà. El Museu del Suro va rebre aquest diploma i els distintius d’usuaris de cadira de rodes, mobilitat reduïda i necessitats especials per a famílies, com a reconeixement a l’experiència inclusiva que ofereix i pel seu esforç i treball continu per donar un millor servei.

L’objectiu principal del pla és posar en valor la comarca com a destinació turística accessible i generar un nou valor diferencial i qualitatiu en la competitivitat turística que ofereix el Baix Empordà. Un objectiu que el Museu del Suro aconsegueix.

Durant l’acte d’entrega es van premiar empreses i serveis turístics que promouen un turisme inclusiu i es va presentar una nova publicació: Turisme per a tothom al Baix Empordà que recull les empreses i serveis turístics de la comarca que han superat la visita de validació de l’accessibilitat per una empresa especialitzada.

El Museu del Suro ha rebut el reconeixement a la feina feta en matèria de turisme accessible

La publicació aglutina 25 propostes diverses de turisme inclusiu: 1 càmping, 4 hotels, 7 museus, entre ell el museu de Palafrugell, i centres d’interès, 7 oficines de turisme, 3 platges, 2 itineraris per centres històrics i 1 ruta en bicicleta.

El reconeixement consta d’un diploma i un adhesiu referent al tipus de discapacitat al que s’hagi adaptat la seva oferta. Hi ha distintius que corresponen a la discapacitat visual, auditiva, usuaris de cadira de rodes, mobilitat reduïda i necessitats especials per a famílies. També es va lliurar un distintiu del projecte per distingir el segell baixempordanès al Museu del Suro.

Segons el vicepresident primer del Consell Comarcal i conseller de turisme, Xavier Dilmé, “hem de potenciar la nostra posició com a destí de qualitat i aquest és un pas més, un objectiu a més compartit en el si de la Comissió Turística del Baix Empordà“.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Zeta Figa: “Per nosaltres és un triomf molt gran”

El tercer edifici de la pineda d’en Gori a Palamós no es podrà edificar després dels recursos posats per...

Altres notícies