22.1 C
Pals
Dissabte, 15 juny 2024
- Publicitat -

Narcís Coll proposa al Supermatí alternatives per a la platja dels gossos de l’Estartit

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El president al Parc Natural del Montgrí, les Medes i el Baix Ter, Narcís Coll, proposa alternatives per situar la platja dels gossos de l’Estartit que fins ara hi havia a la Pletera. En declaracions al Supermatí de Ràdio Capital de l’Empordà amb Miquel Curanta, Coll afirma que la platja per a mascotes de la Pletera ocupava part de la reserva natural i amenaçava les espècies endèmiques. A més, alguns usuaris incomplien la normativa d’ús de l’espai.

“Ens hem d’asseure i parlar-ne”, reclama Narcís Coll. Dels 5,5 quilòmetres de línia de costa, gairebé la meitat formen part de la reserva natural, incloent-hi la desembocadura del riu Ter. Coll proposa reubicar l’espai per gossos a algun lloc dels 2,5 km que no tenen la protecció de reserva natural, encara que sigui en trams urbans.

El president del parc assegura que s’hi està treballant a nivell tècnic, però que de moment no hi ha cap reunió plantejada per tancar el debat. “Hem de gestionar el propi espai amb els avantatges i inconvenients”, conclou Coll.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni activa el servei 24/7 a la deixalleria municipal

Per poder accedir a la deixalleria fora de l’horari habitual, es pot obrir la porta d’accés amb un codi vinculat al document d’identitat del titular de la taxa d’escombraries.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -