20.3 C
Pals
Dimarts, 27 setembre 2022
- Publicitat -

“Necessitem que comerciants i gent de Palafrugell ens donin un vot de confiança”

Susanna Casademont, nova presidenta de l'Agrupació de Comerciants de Palafrugell, explica al Supermatí que necessiten socis per acabar amb l'inestabilitat

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Susanna Casademont, nova presidenta de l‘Agrupació de Comerciants de Palafrugell (ACOPA), ha dit que necessiten que la gent de Palafrugell i els seus comerciants els hi donin un “vot de confiança” perquè estan “intentant que s’acabi l’inestabilitat.” L’Agrupació de comerciants de Palafrugell va celebrar dijous eleccions per escollir la nova Junta Directiva, en les que va vèncer la candidatura de Casademont front la de l’arquitecte Josep Ferrés.

En una entrevista al Supermatí, ha explicat que l’ACOPA s’ha hagut de refundar “per la pèrdua de socis”, fet del qual no en saben el motiu. De totes maneres, ha confirmat que el dia de les votacions van augmentar la llista a 111 associats comercials, i ha assegurat que ara la seva feina i del seu equip és “mantenir-los i seguir augmentant-los”, diversificant els negocis.

Casademont ha explicat que estan “oberts a col·laborar i qualsevol negoci serà benvingut”, ja que no volen posar impediments “perquè s’han de donar facilitats als emprenedors.” Ara cal feina de difusió, per la qual s’està a punt d’incorporar un gerent al seu equip que buscarà possibles socis i els explicarà les avantatges.

En total, a Palafrugell hi ha aproximadament 600 comerços, sense els quals el municipi “seria un poble fantasma”, i per això “cal que fem molta feina per tirar endavant i presentar propostes per aprofitar els locals buits.” Així doncs, Casademont també ha dit que cal “reeducar pel que fa a la compra online“, ja que va en contra dels petits comerços. De totes maneres, ha explicat que estan impulsant una plataforma de comerç electrònic per donar facilitats a tots els clients i clientes del poble.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí:

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Els investigadors de la Fundació Alive no troben pops adults a les badies de Pals i Roses

Els experts atribueixen la situació, que volen continuar analitzant, al canvi climàtic i als propis cicles de l'espècie
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -