22.3 C
Pals
Dilluns, 26 juliol 2021
- Publicitat -

Neix Primera Fila live

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El projecte de PrimeraFila.cat ha augmentat aquesta setmana a través de la xarxa amb la voluntat d’oferir-vos continguts de qualitat a través del nostre Instagram amb Primera Fila live.

Primera Fila live englobarà un seguit d’entrevistes, tertúlies, seccions variades, cara a cara, concursos i més sorpreses amb un equip format per cares conegudes de la xarxa i persones que aportaran tot el seu talent al projecte.

Des de fa alguns mesos hem començat a fer entrevistes a tiktokers, músics, periodistes, còmics i personatges rellevants de la societat catalana i la nostra intenció és apostar més fort per aquesta via on també permet un bon feedback amb l’audiència que participa activament durant els directes.

Aquesta primera setmana d’estrena l’estem dedicant als tiktokers i és que fa cosa d’un any vam començar a conèixer persones força joves que oferien contingut en català. Per aquest motiu estem preparant un especial per aquest divendres on reunirem a alguns dels tiktokers que vam entrevistar el 2020.

En les properes setmanes anirem presentant a tots els membres de Primera Fila live.

Primera Fila live no tindrà un dia i hora fixe d’emissió, però anunciarem prèviament els convidats i propostes que us anirem oferint. Posteriorment tot el contingut també el compartirem al web.

Ens podeu seguir a Instagram per no perdre-us cap de les propostes que us anirem presentant! (Instagram Primera Fila).

L’entrada Neix Primera Fila live ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Una nit per no oblidar amb Els Amics de les Arts

Encara no m’he recuperat del concert que he viscut amb Els Amics de les Arts a Cap Roig aquest diumenge. De veritat que ha passat? Des del primer instant fins a l’últim ha estat inoblidable. He vist molts cops en directe al grup i avui era una d’aquelles vetllades que passaran a la història. Els…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -