14.2 C
Pals
Dissabte, 16 octubre 2021
- Publicitat -

Ni la Covid ni el mal temps frenen el Festival de Jazz Costa Brava

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

El Festival de Jazz Costa Brava, celebrat del 8 al 12 d’octubre a Palafrugell, ha tancat la seva 26a edició amb un gran èxit de públic. Ni les mesures sanitàries aplicades per la pandèmia de la Covid-19 ni la inestabilitat climàtica d’aquest cap de setmana, han afectat negativament en l’assistència a tots els concerts programats.

Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, assegura que “El Festival de Jazz Costa Brava és ja un esdeveniment consolidat dins del panorama musical català. Tot i la cancel·lació de l’actuació del cap de cartell, Roberto Fonseca, per la impossibilitat de viatjar des de Cuba a causa de la pandèmia, les mesures de seguretat i les prediccions del temps, el públic ha respost de forma extraordinària al Festival i s’ha fet ple en quasi tots els concerts” El batlle conclou afirmant que “La gent vol seguir gaudint de la cultura i més si es fa de forma segura, tal com s’ha procurat en tot moment des de l’organització”.

En aquesta 26a edició tots els concerts han estat gratuïts, amb reserva prèvia d’entrada i en recintes tancats amb control d’aforament, complint amb la normativa sanitària. Així doncs, a l’espai principal del festival, Els Atmetllers, hi ha actuat Amadeu Casas Trio, L’Energia Big Band i els Combos de L’Escola de Música de Palafrugell, Gili-Romaní Hot Jazz Cats, el Quartet Minvant i Myriam Swanson–Magnolia. Com és habitual els més petits han gaudit del seu propi espectacle al pati de la Biblioteca, enguany amb l’espectacle Pintajazz de la Companyia Pauerkids, que combina música i pintura; i els joves han pogut gaudir al pati de Can Genís amb l’actuació de Gambardella. El Teatre Municipal ha estat l’escenari per la projecció del film Ascensor para el Cadalso, de Louis Malle.

El festival musical ha estat organitzat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -