13 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Cel ennuvolat, pluja i ambient fred

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dimecres de temps inestable cel pràcticament cobert tota la jornada i amb pluja que es presentarà al Baix Empordà en forma de ruixats dispersos d’intensitat entre feble i moderada.

No estem parlant de que estigui tot el dia plovent ni molt menys, però sí que el risc de pluja serà present tot el dia, essent les franges horaries del matí i posteriorment a la tarda/vespre les més probables de precipitació. El servei meteorològic de Catalunya manté un avís de perill per intensitat de pluja ja que localment les precipitacions poden deixar algun xàfec tempestuós.

La temperatura quedarà baixa avui amb una màxima al voltant dels 16/17 ºC i una mínima que la propera matinada, a mesura que la nuvolositat vagi disminuïnt, baixarà fins els 6/7 ºC de mínima.

Demà encara amb restes d’inestabilitat, alguns intervals de núvols però moltes més clarianes i estones de sol, amb una temperatura aixó sí, que seguirà inferior als 20 ºC de màxima. Durant la resta de setmana progressivament anirà pujant la temperatura, amb més predomini del sol.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -