11.2 C
Pals
Dilluns, 27 març 2023
- Publicitat -

No hi haurà cap acte als Festivals de Calonge aquest estiu

La Junta ha decidit uns canvis a l’espera de poder tornar a la normalitat de funcionament

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El 2020 va començar amb molt d’entusiasme pel que fa als festivals de Calonge, amb una experiència d’anys, un emplaçament perfecte i la presència d’un gran piano Steinway. Tot i així, la crisi del Covid-19 va aturar l’impuls i malgrat que es va poder mantenir una sèrie d’activitat, se’ls va complicar la realització de tots els projectes.º

Per tant, la Junta dels Festivals de Calonge ha decidit incorporar canvis de funcionament per aquest estiu, a l’espera de poder tornar a funcionar amb normalitat.

Així, no es cobraran les quotes d’enguany. Pels socis que ja l’hagin abonada, l’import servirà per a la temporada 2021. De fet, no es celebraran cap actes directament organitzats pels Festivals durant l’estiu.

La Junta està valorant la possibilitat de programar actes a partir del setembre, sempre que la situació sanitària ho permeti. Si es dona el cas, es canviarà el lloc d’actuació que passaria a la Sala Major del Castell o algun altre espai proper (Teatre Fontova, Església de Sant Martí, Capella del Carme.). En cas que es pugui realitzar un acte, tothom haurà de pagar-ne l’entrada.

Finalment, hi haurà un servei de venda d’entrades per internet mitjançant la pàgina web de la Junta de Festivals com també un carnet de soci.

Podeu seguir les novetats als diversos canals: Instagram, Facebook, pàgina web, correu electrònic, grups de Whatsapp i Telegram.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Isidre Tenas és l’alcaldable a Palafrugell amb Som Gent de Poble

Tot i el canvi d'alcaldable, Som Gent del Poble ha assegurat que manté la seva identitat
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -