5 C
Pals
Diumenge, 27 novembre 2022
- Publicitat -

Platja d’Aro modifica els horaris de restriccions de trànsit

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’horari de tancant al trànsit de les avingudes de S’Agaró i del Cavall Bernat de Platja d’Aro per afavorir la circulació de vianants, es modifica i fins al 6 de setembre serà de 17 a 1.30 h, adaptant-se així també als nous horaris de tancament dels establiments d’hoteleria i restauració que poden oferir serveis fins a la una de la matinada. Els matins es mantenen espai per càrrega i descàrrega i tot el dia es garanteix el pas als veïns amb aparcaments amb un sistema de pilones amb comandament.

L’acció forma part del Pla per al reinici econòmic i social del municipi davant els efectes de la pandèmia de Covid-19 que inclou un conjunt de 50 mesures valorades en 4’3 milions. En l’àmbit de la seguretat destaca l’aposta per reordena la mobilitat de les zones de màxima afluència generant espais de pas més amplis per als vianants alhora que també es faciliten nous espais d’ocupació per a les terrasses de restauració, que poden situar taules i cadires als aparcaments de la zona blava -suprimits temporalment- i a l’asfalt, alhora que alliberen les taules que habitualment estaven a tocar de les façanes per garantir un pas de 5 o 6 metres.

Per compensar la reducció d’aparcaments s’han habilitat dos nous espais alternatius als Estanys i a l’antiga discoteca Paladium, que conjuntament amb l’habitual de la Masia Bas, ofereixen més de 800 places gratuïtes (simultàniament continua en servei el pàrquing de pagament de la Plaça del Mil·lenari). Alhora s’incorporen d’eines d’informació en trama urbana i a les entrades i s’actualitzen les rutes alternatives de circulació a l’aplicació Google Maps.

En l’espai urbà s’hi ha instal·lat nombrosos cartells per recordar la necessitat de mantenir les mesures i distàncies des seguretat (per exemple que cal circular a peu preferentment per la dreta tan a les voreres com alhora de creuar els passos de vianants o marcant un límit de 50 cm per als expositors en els façanes dels establiments de les galeries comercials) i dispensadors públics de gel hidroalcohòlic als lavabos i equipaments municipals. També s’han elaborat mascaretes corporatives per garantir-ne l’ús de tots els participants a les activitats programades pel consistori i que també es poden adquirir a l’Oficina de Turisme

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -