31 C
Pals
Diumenge, 13 juny 2021
- Publicitat -

La platja del Golfet també tindrà un Agent Cívic per controlar-ne l’aforament

A més, des d’aquest divendres ja es pot trobar també a l’aplicació de Palafrugell al Mòbil l’ocupació d’aquest punt.

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La platja del Golfet, que va obrir dilluns al públic després del procés d’obres, també té des de divendres un Agent Cívic per controlar-ne l’aforament, tal i com s’ha informat des de la ràdio municipal de Palafrugell. De fet, el divendres passat mateix ja es va arribar al màxim de capacitat i es va haver de tancar l’accés.

A més, des d’aquest divendres ja es pot trobar també a l’aplicació de Palafrugell al Mòbil l’ocupació d’aquest punt. Així, El Golfet s’incorpora a les 8 platges restants que des del passat 22 de juny se’n pot consultar l’aforament. A la platja del Golfet, tenint en compte la distància de seguretat entre les persones té una capacitat per a 188 persones. En aquest sentit, es converteix en la tercera platja de Calella de Palafrugell amb més capacitat, només per darrera de la del Canadell (639) i Port Pelegrí (243).

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

[Vacunació] Un 40% de la població del Baix Empordà ja ha rebut la primera dosi

La millora progressiva dels indicadors de la covid-19 a Catalunya i al Baix Empordà va acompanyada d'una campanya de vacunació que avança ràpidament. A tot Catalunya, un 42,5% de la població ja ha rebut una primera dosi de la vacuna, mentre que un 26% dels catalans ja tenen la pauta completa.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -