11.6 C
Pals
Divendres, 8 desembre 2023
- Publicitat -

Nou remolc per a bicicletes pel BiciBus de la Ruta del Carrilet

La companyia gironina de transports TEISA ha augmentat el servei regular d'autobús en les línies entre Girona-Salt-Olot i Sant Feliu de Guíxols-Girona-Salt i hi ha incorporat un nou remolc per a bicicletes

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La companyia gironina de transports TEISA ha augmentat el servei regular d’autobús en les línies entre Girona-Salt-Olot i Sant Feliu de Guíxols-Girona-Salt i hi ha incorporat un nou remolc per a bicicletes (BiciBus TEISA). Està pensat pels ciclistes que recorren la Ruta del Carrilet (Vies Verdes).

Actualment hi ha autobusos que uneixen, els caps de setmana i els dies festius, diferents punts de la Ruta del Carrilet amb dues línies: Girona-Salt-Olot i Sant Feliu de Guíxols-Girona-Salt. A Sant Feliu de Guíxols, els servei té parada a l’estació d’autobusos. Les línies ara tenen dues freqüències més durant els caps de setmana i festius (la primera passa de 7 a 9 viatges i la segona d’11 a 13 viatges). El nou servei de les dues línies permet: per un costat, pujar la bici a Girona i anar fins a Olot amb bus, i tornar a la ciutat gironina amb bici; i, per l’altre, carregar-la a Sant Feliu i portar-la fins a Girona, i tornar al poble ganxó pedalant.

La Ruta del Carrilet, inclosa a les Vies Verdes de Girona, és molt freqüentada per a cicloturistes i és per on antigament circulava el ferrocarril. La número I (Olot-Girona) té 57 km de recorregut i travessa les comarques de la Garrotxa i el Gironès, mentre que la II (Girona-Sant Feliu de Guíxols) té 39,7 km de distància i recórrer poblacions del Gironès i el Baix Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ajuntament de Torroella i l’EMD de l’Estartit signen el nou conveni

El nou conveni regularà les competències i el règim econòmic-financer entre els dos ens locals al llarg d’aquest mandat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -