20.7 C
Pals
Diumenge, 1 octubre 2023
- Publicitat -

S’apropa la segona edició del festival ‘A peu de Gavarres’

El festival musical comptarà enguany amb artistes com Ferran Palau, Cesk Freixas, Gessamí Boada i Landry. Es farà del 28 de maig al 12 de juny, és a dir, durant tres dissabtes consecutius i un diumenge de cloenda, a diferents llocs de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La segona edició d’A peu de Gavarres es farà del 28 de maig al 12 de juny, és a dir, durant tres dissabtes consecutius i un diumenge de cloenda, a diferents llocs de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura. El festival musical comptarà enguany amb artistes com Ferran Palau, Cesk Freixas, Gessamí Boada i Landry.

El divendres es va presentar el cartell del cicle musical a la plaça de la Torre de Cruïlles. Va haver-hi una roda de premsa en la qual va participar en Roger Vidal, productor del cicle, i en Dani Encinas, alcalde de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura. També va assistir-hi l’artista Cesk Freixas.

El productor Roger Vidal va dir que “el cicle referma l’objectiu de barrejar propostes musicals acústiques i de proximitat amb emplaçaments a peu de les Gavarres amb la novetat d’obrir-se a un concert familiar per a tots els públics”. Per la seva part, l’alcalde Encinas va explicar que “la proposta educativa musical tornarà a dur-se a terme amb la col·laboració dels centres educatius del municipi i serà novament ben profitosa per a la comunitat estudiantil de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura”.

El cicle musical començarà el dissabte 28 de maig, a les 20:30h, a la plaça de la Torre de Cruïlles, amb l’actuació de Ferran Palau. El dissabte 4 de juny a la mateixa hora serà el torn per a Cesk Freixas, a la plaça de la República de Sant Sadurní de l’Heura. Gessamí Boada actuarà al cicle el dissabte 11 de juny a la plaça de la República del Castell de Monells. I finalment, la cloenda anirà a càrrec de Landry, que farà un espectacle familiar per a tots els públics en el qual la proposta es portar-se el dinar i fer un pícnic col·lectiu: serà el diumenge 12 de juny, a les 12h a l’Ermita de la Mare de Déu de l’Esperança.

A diferència de l’any passat a causa de la pandèmia, aquesta edició tindrà servei de bar i tots els beneficis aniran destinats al projecte pedagògic ‘Música a les Escoles’. L’entrada als concerts serà gratuïta per a tothom i, en cas de pluja, les actuacions es faran a la Sala de Cruïlles.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -