9.1 C
Pals
Divendres, 8 desembre 2023
- Publicitat -

Flors i violes, violes i flors

Supermatí - opinió
Supermatí - opinió
Flors i violes, violes i flors
/

Al final, el sol ha acompanyat a uns dies que venien marcats per la pluja, i Palafrugell ha omplert els seus carrers i places de l’aroma d’unes flors que oloraven a festa i d’una música que emplenava el cor de tots aquells que la sentien i la feien seva.
Aquests darrers dies, des del dia 29 d’abril fins a l’1 de maig hem pogut gaudir d’un espectacle a peu de carrer que ha tingut una gran afluència de gent. A destacar, sense cap mena de dubte, el saxo del Pep Poblet, que des del balcó del Centre Fraternal ha mogut els cors de tots els presents i ha fet ballar a multitud de somriures.
Las botigues obertes, els restaurants oferint els seus millors serveis, el mercat del diumenge abarrotat i unes ganes de festa generalitzades han contribuït també a que cada jornada sigui un dia més especial per cadascú dels que hem tingut el plaer de gaudir de nou de Flors i violes. Inclús, algunes violes, algunes notes, han estat concentrades en alguns locals que han ofert un concert íntim i personalitzat: és el cas, del Candela Bar i Copes, on el Santi ha remogut a tot el que l’escoltava i a tots els que estàvem gaudint d’un bon àpat. El millor d’aquests dies? Que, encara que s’hagi acabat, continuarem molt més temps amb aquest gust dolç que ens ha deixat aquests dies i que ens fa esperar amb més il·lusió els pròxims flors i violes que vindran.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios