8 C
Pals
Dimarts, 26 gener 2021

Nou sistema d’il·luminació al parc de gossos de Palafrugell

S'estan buscant llocs on crear nous espais d’esbarjo per a gossos. El proper serà a l’entorn Barceló i Matas.

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

“La població de senglars està desbocada”

Nova queixa dels pagesos per la gran població de senglars que hi ha a les comarques de Girona

En llibertat un home acusat de robar en una llar d’infants i en una fundació de Palafrugell

El presumpte lladre hauria forçat els accessos, en un cas una porta i en l’altre una finestra, per colar-se dins l’immoble i sostreure diners en metàl·lic
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Aquesta setmana s’ha posat en funcionament el nou sistema d’il·luminació a l’espai d’esbarjo per a gossos al barri del Pi Verd de Palafrugell. Així doncs, a l’hivern s’aprofitarà més perquè fins ara no comptava amb il·luminació. La inversió econòmica que ha estat al voltant dels 1.000 euros.

El regidor de serveis municipals, Pau Lladó, ha dit que amb aquesta actuació “s’aconsegueix una millora considerable en aquesta instal·lació i al mateix temps una demanda dels usuaris”. També ha dit que s’estan buscant altres espais al municipi per crear nous espais d’esbarjo per a gossos i que el proper serà a l’entorn Barceló i Matas.

Aquest espai es va crear l’octubre del 2017 i és una parcel·la, d’aproximadament uns 1.000 metres on s’hi ofereixen diferents serveis. Entre aquests, es compta amb una zona de trànsit tancada per facilitar l’adaptació del gos a la presència d’altres gossos, on hi poden estar deslligats, mentre a la zona oberta hi haurà un punt de recollida d’excrements, una font d’aigua, bancs i diverses papereres.

Per a la utilització d’aquest espai, els ciutadans i ciutadanes han de complir les normes bàsiques de neteja i civisme, especialment la de recollir els excrements dels animals i dipositar-los immediatament a les papereres, tal com dicta l’Ordenança de Convivència i Civisme. Els gossos poden anar deslligats només dins de l’àrea, a excepció dels potencialment perillosos, d’acord amb la normativa vigent.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El 13 de març s’escollirà nou patró major de la Confraria de Palamós

S'han confirmat les dates per a la renovació dels òrgans de govern de les confraries de pescadors catalanes, entre...

Altres notícies