13.7 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

Nou sistema d’il·luminació al parc de gossos de Palafrugell

S'estan buscant llocs on crear nous espais d’esbarjo per a gossos. El proper serà a l’entorn Barceló i Matas.

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquesta setmana s’ha posat en funcionament el nou sistema d’il·luminació a l’espai d’esbarjo per a gossos al barri del Pi Verd de Palafrugell. Així doncs, a l’hivern s’aprofitarà més perquè fins ara no comptava amb il·luminació. La inversió econòmica que ha estat al voltant dels 1.000 euros.

El regidor de serveis municipals, Pau Lladó, ha dit que amb aquesta actuació “s’aconsegueix una millora considerable en aquesta instal·lació i al mateix temps una demanda dels usuaris”. També ha dit que s’estan buscant altres espais al municipi per crear nous espais d’esbarjo per a gossos i que el proper serà a l’entorn Barceló i Matas.

Aquest espai es va crear l’octubre del 2017 i és una parcel·la, d’aproximadament uns 1.000 metres on s’hi ofereixen diferents serveis. Entre aquests, es compta amb una zona de trànsit tancada per facilitar l’adaptació del gos a la presència d’altres gossos, on hi poden estar deslligats, mentre a la zona oberta hi haurà un punt de recollida d’excrements, una font d’aigua, bancs i diverses papereres.

Per a la utilització d’aquest espai, els ciutadans i ciutadanes han de complir les normes bàsiques de neteja i civisme, especialment la de recollir els excrements dels animals i dipositar-los immediatament a les papereres, tal com dicta l’Ordenança de Convivència i Civisme. Els gossos poden anar deslligats només dins de l’àrea, a excepció dels potencialment perillosos, d’acord amb la normativa vigent.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Policia Local de Palafrugell posa en una marxa una app per rebre avisos amb un botó d’emergència amb geolocalització

També té un servei d’alerta preventiva que permet a l'usuari deixar un avís quan marxa de casa o surt de festa.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -