20.4 C
Pals
Divendres, 12 abril 2024
- Publicitat -

L’entitat comercial Fecotur seguirà amb la promoció turística i comercial a Palamós

Aquest acord dóna continuïtat i garanteix el foment de les activitats de promoció comercial i turística que duu a terme a aquesta associació a Palamós.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’entitat comercial Fecotur seguirà fomentat les activitats de promoció comercial i turística a Palamós, tal i com s’ha firmat en el conveni de continuïtat de l’Ajuntament de Palamós amb l’associació. Així doncs, l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (Fecotur), ha renovat un any més el seu conveni de col·laboració.

Mitjançant aquest conveni, l’Ajuntament de Palamós es compromet a realitzar una aportació econòmica corresponent a 15.000 € per tal de finançar part de les actuacions de dinamització del comerç urbà de Palamós que realitza Fecotur.

En aquest sentit es destaca el desenvolupament d’accions com el de la promoció de les targetes de fidelització, l’impuls per a la innovació tecnològica dels comerços o la millora mediambiental.

L’entitat Fecotur també impulsa accions de comunicació del comerç local i de la seva oferta. Amb aquest objectiu es potencien campanyes comercials per promoure les vendes i el coneixement de l’oferta i dels productes locals.

Finalment es fomenta també l’associacionisme empresarial i la seva participació activa en el desenvolupament i millora de l’oferta comercial i turística de Palamós.

L’acte de signatura s’ha dut a terme aquest mes de desembre a l’Ajuntament de Palamós, amb la presència de l’alcalde del municipi, Lluís Puig, i del president de l’Associació Fecotur, Toni Bachiller; acompanyats del regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Empresa, Emili Colls; i la regidora de Turisme, Núria Botellé.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Alexandre Weltz: “Les obres de l’escola de Vall-llobrega ja anaven tard”

La no aprovació dels pressupostos de la Generalitat ha tingut diversos impactes en els projectes on es preveien inversions. Un d’aquests projectes és l’Escola de Vall-llobrega, una escola que fa uns quants anys que espera la construcció del nou centre. Per això, des de l’AMPA han decidit convocar una acció de protesta per aquest divendres 12 d’abril. Per parlar-ne una mica més ens ha visitat al Supermatí el president de l’AMPA del centre, Alexandre Weltz.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -