13.7 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

Nova senyalització viària per recuperar les voreres pels vianants a la Bisbal

S’aplicarà a partir de dilluns vinent a diversos carrers de la zona del Puig de Sant Ramon i del Bosquetet del municipi, tot i això, s'establirà un mes de transició per adaptar els veïns a les noves senyals

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Nova senyalització viària als carrers de la Penya Bisbalenca, de l’Aliança Bisbalenca, Sicília, Nàpols, de l’Alguer, del Rosselló i València de la Bisbal d’Empordà. Així es va comunicar a veïns i veïnes d’aquesta zona del municipi a través d’un ban municipal. Aquest replantejament s’aplica per tal de facilitar la circulació, tant de vianants com de vehicles, pels carrers esmentats. Serà a partir de dilluns de la setmana que ve, 16 de març de 2020, entrarà en funcionament la nova senyalització viària.

D’una banda, al carrer de la Penya Bisbalenca hi haurà zona d’estacionament altern quinzenal, des de la cruïlla amb el carrer del Canigó fins la cruïlla amb el carrer dels Països Catalans. Ben a la vora, el carrer de l’Aliança Bisbalenca tindrà un únic sentit de circulació: des del carrer de la Penya Bisbalenca fins al carrer del Canigó, amb zona d’estacionament altern quinzenal. Més amunt, el carrer Sicília quedarà amb un únic sentit de circulació, des del carrer dels Països Catalans fins al carrer Canigó, amb zona d’estacionament altern quinzenal, amb l’excepció del tram del parc infantil.

El carrer de l’Alguer (des del carrer Nàpols fins al carrer València) i el carrer València (en direcció al carrer Canigó) també tindran un únic sentit de circulació. Finalment, el carrer Nàpols i el carrer Rosselló tindran zona d’estacionament altern quinzenal.

Per tal de facilitar l’adaptació a la nova senyalització, des del dia 16 de març fins al 12 d’abril, s’estableix un període de transició, durant el qual es farà acompanyament als veïns. “L’objectiu principal de la nova senyalització és recuperar les voreres per a la lliure circulació de les veïnes i els veïns d’aquests carrers, i evitar que els cotxes hi estacionin“, ha declarat l’alcalde de la Bisbal, Enric Marquès. És per aquest motiu que la nova senyalització segueix diversos paràmetres específics.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Policia Local de Palafrugell posa en una marxa una app per rebre avisos amb un botó d’emergència amb geolocalització

També té un servei d’alerta preventiva que permet a l'usuari deixar un avís quan marxa de casa o surt de festa.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -