13.7 C
Pals
Dissabte, 2 març 2024
- Publicitat -

Núria Albertí: “El Label France Education suposa un reconeixement a una feina de més de 20 anys”

Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Núria Albertí: "El Label France Education suposa un reconeixement a una feina de més de 20 anys”
Loading
/

Fa pocs dies, l’Institut Ridaura de Castell d’Aro va rebre el segell Label France Education, un guardó atorgat pel Ministeri d’Exteriors Francès que reconeix els centres educatius que aposten per un ensenyament bilingüe de la llengua i la cultura franceses. Per parlar sobre aquest reconeixement, en el Supermatí del passat divendres ens va visitar la directora de l’IES Ridaura, Núria Albertí.

Des de l’Institut Ridaura van veure la necessitat d’ensenyar la llengua francesa pel fet que el municipi de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró és una vila turística que congrega molts turistes francesos durant la temporada d’estiu. Fa 20 anys que està en funcionament el projecte. Així ho explica la directora del centre educatiu

 

A més, l’Institut Ridaura ofereix als seus alumnes el BatxiBac que, com apunta la directora del centre, “permet obtenir el doble batxillerat, l’espanyol i el francès” [baccalauréat]. També cal destacar que els alumnes que cursen el BatxiBac acaben la formació acadèmica de batxillerat amb un nivell avançat de MECR -Marc Comú Europeu de Referència-. 

 

Albertí assegura que la certificació Label France Education atorgada pel Ministeri d’Exteriors de la República Francesa representa un reconeixement a la feina que l’institut fa des de fa 20 anys en matèria de llengua francesa.

 

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios