18.8 C
Pals
Diumenge, 19 maig 2024
- Publicitat -

Obert el termini per presentar obres a la cinquena edició del Premi Empordà de Novel·la

El premi, ideat per Jordi Imaz que seguirà sent-ne el comissari, fins ara era gestionat per l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, passarà a ser comarcal i hi participen diferents ajuntaments de la comarca.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La cinquena edició del Premi Empordà de Novel·la la gestionarà i coordinarà el Consell Comarcal del Baix Empordà i el termini per presentar obres acaba el 5 de gener del 2022. Amb l’objectiu de fer crèixer el premi tot convertint-lo en un de referència per a la comarca del Baix Empordà el Consell Comarcal pren la gestió i la coordinació del guardó. El premi, ideat per Jordi Imaz que seguirà sent-ne el comissari, fins ara era gestionat per l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, passarà a ser comarcal i hi participen diferents ajuntaments de la comarca.

Les obres poden fer-se arribar al Consell Comarcal a través del correu electrònic [email protected]. Els escrits han de tenir una extensió mínima de 150 pàgines en DIN A4 a una cara amb Arial cos 12 i interlineat 1,5 i en format PDF. Es concedirà un premi econòmic de 7.000 euros per a l’obra guanyadora. L’obra guanyadora serà editada per l’Editorial Brau Edicions, S.L. L’acte de lliurement tindrà lloc el divendres 22 d’abril del 2022. Poden consultar-se les bases del premi a la web del Consell Comarcal.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Presentada la 62a edició del Carroussel Costa Brava de Palafrugell

Les colles de carrossaires, comparses i grups d’animació van presentar el gran Carroussel de la Costa Brava en un...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -