19.7 C
Pals
Diumenge, 23 juny 2024
- Publicitat -

Iniciades les obres de substitució dels col·lectors d’aigües residuals al carrer Catalunya de la Bisbal

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Com ja es va avançar l’agost passat a les reunions amb veïns i veïnes afectades pel mal funcionament de la xarxa de sanejament d’aigües residuals del carrer Catalunya, ahir van començar les obres de substitució del col·lector general i les escomeses d’aigües residuals al carrer Catalunya, en el tram entre els carrers Abat Oliva i Abat Escarré.

El desenvolupament dels treballs es farà per trams que fins que no es finalitzin no es passarà al següent: dilluns es va començar per l’encreuament del carrer Catalunya amb el carrer Abat Escarré i s’anirà avançant en direcció al carrer Abat Oliva. Així, tot i que no es podrà circular al llarg de tot el carrer mentre durin les obres, es podrà accedir als immobles per cada un dels seus extrems.

Durant la durada de les obres, que es preveu de 4 setmanes, no es podrà aparcar en tot el carrer. El responsable de l’empresa constructora anirà informant a les persones propietàries dels immobles sobre el moment en que es treballarà davant de cada edifici per tal que, si s’escau, treguin els vehicles dels garatges per evitar que els puguin quedar bloquejats.

Pel que fa al pas de vianants, l’empresa constructora habilitarà passos segurs i en el cas de persones amb mobilitat reduïda caldrà fer-ho saber al consistori per tenir-ho previst.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -