17.7 C
Pals
Dissabte, 18 maig 2024
- Publicitat -

Obres a Palamós: iniciada la remodelació de la Plaça Vila Romà i s’urbanitzarà l’Eixample fent una reforma integral

La reforma de l'Eixample es delimita pels carrers Carmel, President Macià, Enric Vincke i Indústria i implica una disminució dels aparcaments

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Obres a Palamós: iniciada la remodelació de la Plaça Vila Romà i s'urbanitzarà l'Eixample fent una reforma integral
Loading
/

Les obres d’urbanització de l’Eixample de Palamós, delimitat pels carrers Carmel, President Macià, Enric Vincke i Indústria començaran d’aquí a un mes i consistiran en una reforma integral dels carrers fent unes obres de millora pel que fa a clavagueram, ampliació de voreres, senyalització, etc. Aquesta millora, però, no inclou l’enllumenat perquè el present ja és l’adequat. El regidor d’urbanisme, Jordi Pallí, ha explicat que es aquesta rehabilitació millorarà l’espai urbà en molts sentits però que farà disminuïr les places d’aparcament.

Les obres tindran un termini de 8 mesos amb una pausa de 2 mesos als mesos d’estiu de juliol i agost, que es paralitzarà l’obra per facilitar la mobilització a l’època vacacional. Ara per ara, està pendent una reunió per planificar el seguiment de l’obra i determinar el projecte amb l’empresa que ja s’ha seleccionat, i una vegada concretada la planificació se sabrà com aquestes obres afectaran la circulació i els veïns implicats.

D’altra banda, ja han començat les obres de remodelació de la Plaça Vila Romà que té un període de 4 mesos d’execució. El regidor d’urbanisme, Jordi Pallí, ha explicat que serà molt més “diàfana” i amb més zones per a la mainada.

Pel que fa a la font ornamental que ha causat polèmica per si s’havia de retirar o canviar d’ubicació, finalment s’ha decidit mantenir-la, però desplaçar-la a la zona verda del davant per guanyar espai per l’activitat de lleure infantil, i falta decidir “de manera immediata” si es tornarà a fer funcionar amb aigua o si en canvi es mantindrà com a element decoratiu i estètic.

El projecte té un cost de 86 mil euros. Aquesta reforma i millora de la plaça Vila-romà ha comptat amb un procés de participació per part dels veïns.

Pel que fa a les obres de l’aparcament del carrer dels Almogàvers, que tenen l’objectiu d’ordenar l’estacionament i de crear un giratori i eixamplar el pas del vial pels vehicles, tenen un termini de 4 mesos.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

[GALERIA] La rua del Bisbal Bàsquet en imatges

Els carrers de la Bisbal d'Empordà han viscut avui una autèntica festa de celebració amb la rua del Bisbal...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -