17.5 C
Pals
Dijous, 28 setembre 2023
- Publicitat -

Les obres de l’avinguda de Juli Garreta a Sant Feliu de Guíxols s’acabaran el 12 de maig

Les obres s'acabaran coincidint amb el primer divendres de campanya electoral

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha posat data d’acabament a les obres de l’avinguda Juli Garreta, l’últim diumenge abans de començar el període electoral i per tant no poder fer anuncis ni inauguracions. Les obres s’acabaran el 12 de maig de 2023, coincidint amb el primer divendres de campanya electoral.

Durant la inauguració del carrer de Martí Casals, l’alcalde va referir-se a aquesta obra, que va lligada també a les obres de rehabilitació de la plaça del Monestir, i que connecta amb les obres del cobriment de la riera.

Les obres de Juli Garreta van començar el 4 d’octubre del 2022. La configuració del carrer es va fer també amb la participació dels veïns, en diferents reunions celebrades a l’Ajuntament.
Amb la reurbanització de l’Avinguda Juli Garreta, la via passa a ser de plataforma única i es col·loquen jardineres en tot el recorregut per a crear una delimitació física entre vorera i el pas dels cotxes.

Es vol que sigui una via de baixa velocitat en el trànsit. De fet, la idea fonamental és que bona part de la ciutadania deixi el vehicle a l’aparcament dissuasori de l’entorn de Ponent, i faci servir aquest carrer el mínim possible.

Pel que fa a la reurbanització de la Plaça del Monestir, les tasques comporten l’ampliació de les voreres del carrer de Callao, de la cantonada del carrer Hospital i de davant l’Hostal Zurich. Davant del recinte monàstic, es recupera la cota original de la porta de l’Arc de Sant Benet.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Temps assolellat i ambient diürn calorós

Sense novetats a la previsió un dia més continua l'estabilitat meteorològica amb predomini del temps assolellat, matí fresc i ambient càlid o calorós durant el dia.
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -