29 C
Pals
Dilluns, 4 juliol 2022
- Publicitat -

Optimisme al sector turístic pel primer cap de setmana amb mobilitat lliure i bon temps

Des del Grup Costa Brava Centre preveuen una ocupació del 70% als hotels aquest cap de setmana

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El relaxament de les mesures que va anunciar la Generalitat permet la mobilitat lliure per tot Catalunya. Això és un avantatge molt gran pels hotels del Baix Empordà. A més, aquest cap de setmana es preveu bon temps, i això també s’ha notat. 

Des de que es va anunciar la lliure mobilitat les reserves han augmentat bastant. Tot i això, la setmana passada hi va haver algunes anul·lacions a causa del mal temps. Això és el que explica Judith Lloberol, gerent del Grup Costa Brava Centre. En canvi, aquest cap de setmana es preveu molt bon temps. Per això, Judith Lloberol està convençuda que s’arribarà al 70% de l’ocupació als hotels.

Judith Lloberol també ha comentat que la gent, amb el bon temps, té ganes d’estar a la platja. És per això que els hotels de primera línia estan tenint bastantes reserves. És el cas de l’hotel Llevant, de Llafranc. La seva directora assegura que té l’establiment gairebé ple i moltes reserves pel restaurant.

La directora es mostra també optimista pel que fa a la setmana que ve, ja que creu que el fet que s’acabi el toc de queda farà que molta més gent reservi.

Així doncs, un cap de setmana que el sector turístic encara amb optimisme gràcies a la lliure mobilitat. A més, amb expectatives altes de cares a la setmana que ve, amb el final del toc de queda i la reobertura de la restauració fins les 23 h. Pel que fa a l’estiu, els professionals del sector asseguren que encara és aviat per fer previsions. Tot i això, esperen que puguin venir turistes estrangers i treballar com l’any passat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La història darrera aquesta fotografia del Club Golf d’Aro durant l’incendi de Castell d’Aro

Rocío Aranda, directora del Club Golf d'Aro, explica que el divendres passat a la tarda, es van adonar que hi havia un incendi a prop del seu club de golf quan van començar a veure fum. Ens explica com van viure aquesta situació.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -