20.6 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Oques Grasses, Manel i Sopa de Cabra al cartell del Cabró Rock

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Cabró Rock torna a Vic els pròxims 10 i 11 de juny. Aquests dos dies podrem gaudir de 12 hores consecutives (de les 17h a les 5h) de la millor música del país. La segona edició del festival es durà a terme a la zona esportiva de la UVic, en un recinte a l’aire lliure proper a Gurb.

El cartell de l’any passat només comptava amb quatre grups, dels quals repeteixen aquest any Oques Grasses i Orquesta Di-Versiones. Aquest any també s’hi sumen grups del nivell de Manel, Els Catarres, Sopa de Cabra, Doctor Prats, La Fúmiga, The Tyets i Itaca Band. També hi seran presents Habla de mi en presente, Clima Lal’ba i diversos DJs.

El dia 12 de juny també es fa el Cabrokids, un concert en el qual hi pot anar tota la família. El grup encarregat de dur-lo a terme en aquesta edició és Reggae per Xics.

Les entrades ja es troben a la venda a la web del festival.

L’entrada Oques Grasses, Manel i Sopa de Cabra al cartell del Cabró Rock ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -