25.2 C
Pals
Diumenge, 1 octubre 2023
- Publicitat -

Oriol Aguilà celebra al Supermatí els 30 anys del Festival Castell de Peralada

El Festival Castell de Peralada arriba als trenta anys. Oriol Aguilà, director del festival, afirma en una entrevista al Supermatí de Ràdio Capital de l’Empordà amb Miquel Curanta que la gala del trentè aniversari serà un dels plats forts de l’edició d’enguany. L’acte, dirigit per Ruggero Raimondi, inclourà àries i duos de Giordano, Massenet, Puccini, Rossini i Verdi.

El festival, que s’organitza entre el juliol i agost, inclou des d’espectacles lírics, al pop passant per la música. clàssica. Pel director Oriol Aguilà, el “tret diferencial” és l’estrena de Turandot en un nova producció de Mario Gas dissenyada per Paco Azorín.

La dansa també es un dels moments importants, amb el debut a l’Estat de la companyia afroamericana de Nova York Ailey II i el debut de l’espectacle de Roberto Bolle. Completen el cartell grups com Pink Martini, Seal i Simply Red, que també celebren trenta anys de carrera.

El Festival Castell de Peralada habilita enguany un servei d’autobús des del Baix Empordà amb parades a Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Palamós i Palafrugell.

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios