19.3 C
Pals
Dijous, 8 juny 2023
- Publicitat -

Palafrugell acull la segona Trobada Cap Roig d’Economia i Reptes Socials

El salari mínim o la renda bàsica universal són algunes de les qüestions que es debatran al Museu del Suro

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El salari mínim o la renda bàsica universal són algunes de les qüestions que es debatran aquest dijous i divendres a la segona edició de la Trobada Cap Roig d’Economia i Reptes Socials. La jornada, impulsada per la Fundació La Caixa i l’Ajuntament de Palafrugell, tindrà lloc al Museu del Suro.

Sota el títol de “Perquè ningú es quedi pel camí”, la segona Trobada Cap Roig d’Economia i Repetes Socials posa el focus en com l’evolució d’una societat cada vegada més connectada, tecnològica i competitiva afecta els sectors socials més desafavorits. Hi participaran ponents de prestigi com el filòsof Josep Ramoneda, la científica Cristina Pujades, el professor emèrit del IESE Alfredo Pastor, el director acadèmic de l’Observatori dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, Àngel Castiñeira, o l’escriptor i excorresponsal a Espanya del Financial Times, Tom Burns, entre altres.

El programa l’integren set sessions, en dos dies, que abordaran temes com la igualtat d’oportunitats, el desenvolupament sostenible, el salari mínim, el rol del periodisme envers l’equitat, la renda bàsica universal o el futur del treball. Aquesta és la segona edició d’aquestes jornades, que s’emmarquen en el pla estratègic de la Fundació la Caixa per convertir Cap Roig en un centre de diàleg i debat. Per això, l’entitat ja ha començat les obres per dotar l’espai d’un auditori i diverses sales per fer-hi reunions, tallers o seminaris.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
00:17:04

Un mos un glop – Mas Eusebi

L'Edu i la Laia d'@unmosunglop ens presenten la llet de Mas Eusebi, de Fonteta
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -