12.4 C
Pals
Dilluns, 22 abril 2024
- Publicitat -

Palafrugell aposta per un trànsit més segur i sostenible

Canvi de direcció i limitació de la velocitat al Carrer Bailèn

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Departament de Mobilitat de l’Ajuntament està treballant per acabar amb els punts negres de la ciutat, llocs on es registren més accidents de cotxes dins del municipi. Així, s’han realitzat aquesta setmana diverses modificacions del trànsit en l’espai comprès entre els carrers Bailèn, Vilar i Nou. En primer lloc, s’ha canviat el sentit de circulació al carrer Bailèn. Després d’una prova d’uns 10 dies, es va fer una enquesta entre els 27 veïns del mateix carrer Bailèn i l’últim tram del carrer nou, i 26 hi van contestar favorablement.

Uns altres punts crítics eren els encreuaments entre els carrers Bailèn i Vilar amb el carrer Nou, on molts accidents estaven provocats per la poca visibilitat. La solució proposada i exitosa ha estat desviar els vehicles cap a la rotonda Modest Cuixart.

A banda d’això, l’Ajuntament també vol aportar més espai per a vianants i bicicletes tal com ho va explicar el regidor de Mobilitat Pau Lladó que aposta per una ciutat més segura i més sostenible. En aquest sentit, s’ha eixamplat la vorera d’aquests trams de carrers d’uns 300 metres pels vianants i s’ha reduït la velocitat dels cotxes. S’hi preveu crear una zona 30 i crear un carril per a bicicletes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Una rosa i un llibre

Ja fa alguns dies que l’aroma de les roses impregna els carrers, els locals i les cases de totes...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -