16.1 C
Pals
Dijous, 23 setembre 2021
- Publicitat -

Torroella ajorna els Pressupostos Participatius a causa del Covid-19

Els 150.000 euros pressupostats s’executaran el 2022

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Era previst que el procés de participació ciutadana comencés el mes d’abril, data en què ja havia començat el confinament. Aquest fet va impossibilitar la realització dels tallers i de les trobades planificats i per tant l’Ajuntament va optar per ajornar-los per fer costat a les persones més vulnerables.

Per tant, els diners destinats als pressupostos participatius es traspassaran al Pla de Xoc municipal per fer front a les necessitats derivades del coronavirus. No obstant això, la partida prevista de 150.000 euros es manté i s’executarà el 2022.

A banda d’això, els Consells de Barri que es realitzen dos cops a l’any, es van veure afectats també pel confinament i només es van realitzar els Consells de Barri del Nucli Antic i de la zona del carrer Figueres. En canvi, els de la zona de la Creu de la Rutlla, de la zona nord i dels nuclis de la Bolleria i Sobrestany queden pendents. Des de l’àrea de Participació Ciutadana s’ha acordat que, si les condicions ho permeten, s’activaran de nou al mes d’octubre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

SOS COSTA Brava: “Els ajuntaments no tenen cap sensibilitat per protegir el territori”

Alguns ajuntaments han demanat que es reduís el règim de protecció i integració paisatgística que s'havia aprovat al PDU
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -