11.1 C
Pals
Diumenge, 24 gener 2021

Augmenten un 250% les reserves als Costa Brava Hotels

També les de les marques Blau Verd Hotels i Petits Grans Hotels de Catalunya. El fet de poder rebre al juliol turisme estranger ha fet augmentar l'interès per la reserva, "però és molt aviat per dir si serà una tendència" en els propers dies

El més llegit

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

En llibertat un home acusat de robar a Palafrugell

El presumpte lladre hauria forçat els accessos, en un cas una porta i en l’altre una finestra, per colar-se dins l’immoble i sostreure diners en metàl·lic

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Des que l’executiu espanyol va anunciar que a partir de l’1 de juliol es podria començar a rebre turisme internacional, ara fa 72 hores, les reserves als hotels de les marques Costa Brava Hotels, Blau Verd Hotels i Petits Grans Hotels de Catalunya han augmentat “exponencialment”, un 250% respecte la setmana anterior els mateixos dies de la setmana, diumenge i dilluns. Així ho ha informat a Ràdio Capital Martí Sabrià, gerent de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre.

Així doncs, ha dit que la notícia “ha desvetllat automàticament l’interès per la reserva”, encara que “és molt aviat per dir si aquesta tendència d’aquests dos dies”.

A més, les reserves són en temporada alta, “la qual cosa fa que cada reserva tingui més valor”. De promig, són 850€ per reserva, que suposa un increment de la reserva mitjana d’abans del COVID, que estava en uns 300€ per reserva. Així doncs, ha dit Sabrià que “tot ens situa en la línia de pensar que hem iniciat el procés de recuperació de la venda”, però “72 hores són molt poques per saber si això és una punta o una tendència”.

Sabrià ha explicat a Ràdio Capital que esperen que com a molt tard el 14 de juny pugui haver-hi mobilitat interna “amb absoluta llibertat”.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Unió d’empresaris de la Costa Brava s’uneixen al “Sense PIMES no hi ha futur”

La PIMEC va presentar aquest dimecres la campanya “Sense Pimes i autònoms no hi ha futur”, per denunciar l’impacte...

Altres notícies