10.9 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Augmenten un 250% les reserves als Costa Brava Hotels

També les de les marques Blau Verd Hotels i Petits Grans Hotels de Catalunya. El fet de poder rebre al juliol turisme estranger ha fet augmentar l'interès per la reserva, "però és molt aviat per dir si serà una tendència" en els propers dies

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Augmenten un 250% les reserves als Costa Brava Hotels
Loading
/

Des que l’executiu espanyol va anunciar que a partir de l’1 de juliol es podria començar a rebre turisme internacional, ara fa 72 hores, les reserves als hotels de les marques Costa Brava Hotels, Blau Verd Hotels i Petits Grans Hotels de Catalunya han augmentat “exponencialment”, un 250% respecte la setmana anterior els mateixos dies de la setmana, diumenge i dilluns. Així ho ha informat a Ràdio Capital Martí Sabrià, gerent de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre.

Així doncs, ha dit que la notícia “ha desvetllat automàticament l’interès per la reserva”, encara que “és molt aviat per dir si aquesta tendència d’aquests dos dies”.

A més, les reserves són en temporada alta, “la qual cosa fa que cada reserva tingui més valor”. De promig, són 850€ per reserva, que suposa un increment de la reserva mitjana d’abans del COVID, que estava en uns 300€ per reserva. Així doncs, ha dit Sabrià que “tot ens situa en la línia de pensar que hem iniciat el procés de recuperació de la venda”, però “72 hores són molt poques per saber si això és una punta o una tendència”.

Sabrià ha explicat a Ràdio Capital que esperen que com a molt tard el 14 de juny pugui haver-hi mobilitat interna “amb absoluta llibertat”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La 31a edició de la campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs es reivindica davant la sequera

La campanya s'estendrà del 18 d'abril al 2 de juny, amb la participació d'11 restaurants del municipi que oferiran l'oportunitat de gaudir de diferents plats relacionats amb la cuina de l'Arròs de Pals. 
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -