21.7 C
Pals
Dimecres, 22 setembre 2021
- Publicitat -

Augmenten un 250% les reserves als Costa Brava Hotels

També les de les marques Blau Verd Hotels i Petits Grans Hotels de Catalunya. El fet de poder rebre al juliol turisme estranger ha fet augmentar l'interès per la reserva, "però és molt aviat per dir si serà una tendència" en els propers dies

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Des que l’executiu espanyol va anunciar que a partir de l’1 de juliol es podria començar a rebre turisme internacional, ara fa 72 hores, les reserves als hotels de les marques Costa Brava Hotels, Blau Verd Hotels i Petits Grans Hotels de Catalunya han augmentat “exponencialment”, un 250% respecte la setmana anterior els mateixos dies de la setmana, diumenge i dilluns. Així ho ha informat a Ràdio Capital Martí Sabrià, gerent de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre.

Així doncs, ha dit que la notícia “ha desvetllat automàticament l’interès per la reserva”, encara que “és molt aviat per dir si aquesta tendència d’aquests dos dies”.

A més, les reserves són en temporada alta, “la qual cosa fa que cada reserva tingui més valor”. De promig, són 850€ per reserva, que suposa un increment de la reserva mitjana d’abans del COVID, que estava en uns 300€ per reserva. Així doncs, ha dit Sabrià que “tot ens situa en la línia de pensar que hem iniciat el procés de recuperació de la venda”, però “72 hores són molt poques per saber si això és una punta o una tendència”.

Sabrià ha explicat a Ràdio Capital que esperen que com a molt tard el 14 de juny pugui haver-hi mobilitat interna “amb absoluta llibertat”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La cuina de l’Empordanet presenta “De la llotja a la cuina”

Amb ‘De la Llotja a la Cuina’, La Cuina de l’Empordanet compta amb la col·laboració del Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava per tirar endavant diverses accions de valorització del peix local que ja estan realitzades o es troben en marxa.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -