16.8 C
Pals
Divendres, 15 octubre 2021
- Publicitat -

Palafrugell aprova l’expropiació d’una finca per ampliar el CAP

El projecte ha comptat amb el suport de tots els grups de l’oposició

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El ple de l’Ajuntament de Palafrugell ha aprovat definitivament l’expropiació de tres terrenys, concretament per al carril bici a Calella i Llafranc, l’escola Carrilet i l’ampliació del CAP.

Segons explica Ràdio Palafrugell, els terrenys qualificats de sistema viari que han de servir per al carril bici estan situats al sud de l’Avinguda del Mar i representen 24 metres de l’eix.

Pel que fa a l’escola Carrilet, es tracta d’uns terrenys de 900 m2 situats entre l’Avinguda d’Espanya i l’Avinguda de la Generalitat.

Finalment, l’ampliació del CAP es farà amb l’expropiació d’una finca situada al xamfrà del Passeig Migdia amb el carrer d’Àngel Guimerà. El regidor de Via Pública i Urbanisme, Jaume Palahí, tem que no se solucioni el tema sense anar al Jurat d’Expropiació.

L’acord es va fer amb el suport dels grups de l’oposició. Joan Farré de Ciutadans confia que l’actuació es realitzi a l’autovia abans de l’estiu. Per la seva banda, el regidor de Palafrugell en Comú, Alfons Rius, va donar suport al projecte malgrat els seus dubtes inicials. Finalment, Xavier Rangel del PSC va demanar al govern que faci els tràmits administratius com abans millor per fer aquesta cessió via conveni al Departament de Salut.

El regidor Jaume Palahí assegura que Salut posarà el projecte de l’ampliació del CAP en primer lloc de la llista d’actuacions.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

“Hem de manifestar-nos contra la pujada del preu de la llum per fer pressió política”

Parlem amb en Sergi Cot, un dels portaveus de la plataforma Apaguem Endesa, sobre la manifestació de demà a Girona
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -