11.5 C
Pals
Dimarts, 9 març 2021

Palafrugell aprova l’expropiació d’una finca per ampliar el CAP

El projecte ha comptat amb el suport de tots els grups de l’oposició

El més llegit

La curiosa història del Boreas, un vaixell enfonsat a Palamós

Drogues, Hitler, guerres i submarinisme. Una història de pel·lícula al fons del mar de Palamós.

Dues dones i un home van ser acusades de bruixeria al Baix Empordà

Així ho explica l’Atles de la cacera de bruixes, el web més complet que existeix sobre els judicis per bruixeria celebrats als segles XV-XVIII a Catalunya i Andorra.

Estabilitzat l’incendi en una nau industrial a Vall-llobrega

Els bombers treballen aquest dilluns a la nit per apagar un incendi en una nau industrial en un polígon de Vall-llobrega

Comptadors de persones a les Gavarres per l’increment d’excusionistes al massís

El confinament ha fet que s'incrementés l'afluència i, de retruc, algunes actituds incíviques com la brutícia
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El ple de l’Ajuntament de Palafrugell ha aprovat definitivament l’expropiació de tres terrenys, concretament per al carril bici a Calella i Llafranc, l’escola Carrilet i l’ampliació del CAP.

Segons explica Ràdio Palafrugell, els terrenys qualificats de sistema viari que han de servir per al carril bici estan situats al sud de l’Avinguda del Mar i representen 24 metres de l’eix.

Pel que fa a l’escola Carrilet, es tracta d’uns terrenys de 900 m2 situats entre l’Avinguda d’Espanya i l’Avinguda de la Generalitat.

Finalment, l’ampliació del CAP es farà amb l’expropiació d’una finca situada al xamfrà del Passeig Migdia amb el carrer d’Àngel Guimerà. El regidor de Via Pública i Urbanisme, Jaume Palahí, tem que no se solucioni el tema sense anar al Jurat d’Expropiació.

L’acord es va fer amb el suport dels grups de l’oposició. Joan Farré de Ciutadans confia que l’actuació es realitzi a l’autovia abans de l’estiu. Per la seva banda, el regidor de Palafrugell en Comú, Alfons Rius, va donar suport al projecte malgrat els seus dubtes inicials. Finalment, Xavier Rangel del PSC va demanar al govern que faci els tràmits administratius com abans millor per fer aquesta cessió via conveni al Departament de Salut.

El regidor Jaume Palahí assegura que Salut posarà el projecte de l’ampliació del CAP en primer lloc de la llista d’actuacions.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Estabilitzat l’incendi en una nau industrial a Vall-llobrega

Els bombers treballen aquest dilluns a la nit per apagar un incendi en una nau industrial en un polígon de Vall-llobrega

Altres notícies