29.7 C
Pals
Dimarts, 15 juny 2021
- Publicitat -

Torroella retorna el 28% de la taxa d’escombraries a les empreses industrials afectades per la covid

Es tracta de companyies que no són essencials que han hagut de seguir restriccions durant el 2020

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha començat a retornar el 28% de la taxa d’escombraries i tractament i eliminació de residus a aquelles empreses industrials que s’han vist afectades per la covid i que no són essencials. Es tracta d’un compromís adoptat en el marc del pla de xoc municipal contra la pandèmia, per tal de rebaixar el rebut en funció de la disminució del cost del servei. El consistori no ha començat a retornar l’impost abans perquè primer calia quantificar la diferència entre els ingressos i les despeses, que s’han vist reduïdes per la pandèmia, ja que hi ha hagut una notable disminució de la quantitat de residus generats.
Des de l’Ajuntament assenyalen que implementaran diversos canvis en la gestió del servei, orientats a millorar-ne algunes deficiències que s’han anat detectant. Els principals punts en què es vol incidir és en la millora de la recollida selectiva i la millora de la imatge de les àrees de contenidors. En aquest sentit, està previst un reforç del servei porta a porta dels industrials de l’Estartit en temporada alta, amb l’objectiu d’evitar els desbordaments puntuals que es produeixen en determinats dies de màxima activitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

L’Estartit reforçarà la vigilància a les platges per Sant Joan

Les platges de l'Estartit ja van estar obertes la revetlla del 2020. Aquest any, el president de l'EMD de l'Estartit, Francesc Ferrer, explica que també s'hi podrà accedir. Tot i això, apunta que es reforçarà la vigilància per tal d'evitar "males pràctiques". 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -