31 C
Pals
Diumenge, 13 juny 2021
- Publicitat -

Palafrugell, com a ciutat amiga de la infància, es va adherir al Dia Internacional de la Infància

El Dia Universal de la Infància vol sensibilitzar la població sobre la importància de posar l’atenció especialment en els infants que viuen en condicions desfavorables i es troben en situació de vulnerabilitat.

El més llegit

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
El ple de l’ajuntament de Palafrugell celebrat el passat 24 de novembre, va decidir per unanimitat, aprovar una moció per sumar-se al manifest del Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya, en defensa dels drets dels infants i adolescents en el Dia Internacional de la Infància.

Així, l’Ajuntament de Palafrugell se suma a la commemoració del Dia Universal de la Infància amb l’objectiu d’oferir un impuls positiu al reconeixement de drets i a la millora de qualitat de vida dels nens i les nenes. El Dia Universal de la Infància vol sensibilitzar la població sobre la importància de posar l’atenció especialment en els infants que viuen en condicions desfavorables i es troben en situació de vulnerabilitat. Coincidint amb el Dia Universal de la Infància, que es va celebrar el passat 20 de novembre, els membres del Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya (CNIAC) han elaborat, amb la col·laboració dels consells territorials, un manifest centrat en la visió dels infants i adolescents catalans en relació amb la COVID-19, i reivindiquen el seu dret a estar informats i informades de les mesures que es prenen des dels governs.

Palafrugell, com a part d’una corporació local reconeguda com a Ciutat Amiga de la Infància vol ratificar el seu compromís amb els drets de la infància i adolescència avui per assegurar un futur més just, equitatiu i sostenible.

La celebració del Dia universal de la Infància coincidia, amb la commemoració de la signatura, el 20 de novembre de l’any 1959, de la Declaració Universal dels Drets de l’Infant, i amb l’adopció de la Convenció dels Drets de l’Infant a l’Assemblea General de les Nacions Unides, el 20 de novembre de 1989.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

[Vacunació] Un 40% de la població del Baix Empordà ja ha rebut la primera dosi

La millora progressiva dels indicadors de la covid-19 a Catalunya i al Baix Empordà va acompanyada d'una campanya de vacunació que avança ràpidament. A tot Catalunya, un 42,5% de la població ja ha rebut una primera dosi de la vacuna, mentre que un 26% dels catalans ja tenen la pauta completa.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -