27.8 C
Pals
Dijous, 29 juliol 2021
- Publicitat -

Estimats reis mags d’orient, no vull una tercera onada

Arriba Nadal, i com tot en aquest 2020, arriba el “Nou Nadal”. Arriba el Nadal de les 6 persones, i tocs de queda. Arriba el Nadal de la desescalada. Arriba el Nadal per intentar salvar l’economia. En definitiva, arriba el Nadal amb la COVID.

Si en aquestes dates la societat se centra a començar a pensar i recollir les cartes als reis. Comença a plantejar on fer els àpats d’aquestes festivitats tan especials, aquest any, l’objectiu és un altre. Aquest any l’objectiu és trobar la fórmula per poder “celebrar” Nadal amb la màxima normalitat però complint amb els protocols COVID.

Venen dies pels amants de l’organització i del “tetris”. Segons el govern espanyol i la seva proposta, podríem veure’ns sis persones, segons la generalitat, s’apostaria per reunions de màxim deu.

Però atents! Els tocs de queda també juguen, el dia 24 i el dia 31 toc de queda segons Moncloa a la 1, els altres dies segons la generalitat seguim com estem. Traiem calculadores, millor dinar? Millor esmorzar?

Sigui com sigui, i sigui quina sigui la solució a tot plegat. No deixem de tenir present si us plau, que la COVID no ha fet més que fer una petita pausa, que segueix present, i que hem de tenir els 5 sentits ben desperts.

Està clar que jo ja sé que demano aquest any als reis… Si us plau reis mags d’orient, no vull una tercera onada.

Gaudim de les festes, que també ens ho mereixem, però tinguem seny!

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios