20.7 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

Palafrugell constitueix el primer Consell d’Adolescents

Els representants són alumnat de 1r d’ESO de tots els centres de secundària del municipi

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Amb l’objectiu de donar continuïtat a la tasca engegada a l’any 2012 a través del Consell d’Infants, s’ha creat recentment un nou òrgan de participació per a joves anomenat Consell d’Adolescents. La proposta és una creació que sorgeix des de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell i compta amb la col·laboració dels centres de secundària del municipi.

Enguany, i com a prova pilot, el passat 10 de febrer de 2023 es va constituir el Consell d’Adolescents amb conselleres i consellers representants de l’alumnat de 1r d’ESO de tots els centres de secundària de Palafrugell. Aquest curs escolar 2022-2023 es realitzaran 2 sessions del Consell d’Adolescents. La intencionalitat futura és poder incorporar, a consellers i conselleres de 2n d’ESO i realitzar quatre sessions al llarg del curs escolar.

El Consell d’Adolescents és un òrgan de participació ciutadana articulat a través de la implicació de les noies i els nois de Palafrugell, d’edats compreses entre els 12 i els 14 anys, en temes del seu interès i pel municipi. Aquest nou consell permet als i a les adolescents expressar les seves idees i fer propostes d’accions concretes per transformar el municipi tot exercint el seu dret a participar. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Rosa Regàs, lliure i lectora. Descansa en pau

Em comuniquen la trista notícia que ha mort la Rosa Regàs justament quan surto de la Biblioteca Nacional d'Espanya,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -