12.6 C
Pals
Dijous, 20 gener 2022
- Publicitat -

Palafrugell donarà subvencions a infants que vulguin fer extraescolars

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Aquest curs 2018/19 Palafrugell obrirà un programa d’ajuts per a activitats extraescolars -majoritàriament d’esports- amb l’objectiu de fomentar la participació d’infants i joves als extraescolars, la integració i perquè ningú quedi exclòs.

Les subvencions van dirigides a infants d’entre 6 i 16 anys, empadronats al municipi, que vulguin fer activitats organitzades per les diferents àrees de la corporació municipal i per les associacions i entitats inscrites al registre de l’Ajuntament. També se subvencionaran joves d’entre 14 i 24 anys inscrits en activitats de dinamització juvenil de Can Genís i a les aules d’art, teatre i dansa de l’Àrea de Cultura.

Les sol·licituds, que s’hauran de presentar o bé per seu electrònica o bé a través de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, s’obren l’1 de setembre i fins el dia 28. Les bases es podran consultar aquí a partir de la darrera setmana d’agost, però només es podrà presentar una sol•licitud per infant/jove i per a una única activitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Paula Badosa, amb la màxima aspiració davant de Marta Kostyuk

La begurenca arriba a aquest partit, que es disputarà la propera matinada, amb una gran confiança en el seu joc. Les seves darreres aparicions han estat estel·lars, i ara es trobarà l'oposició d'aquesta jove ucraïnesa que com ella apunta molt alt.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -