12.5 C
Pals
Dijous, 23 maig 2024
- Publicitat -

Palafrugell En Comú Podem aprova els 5 primers noms de la llista per les municipals

L'alcaldable va ser presentat en acte públic al desembre i ara, amb l'aprovació dels nous quatre noms, Palafrugell En Comú Podem mostra la seva aposta ferma per la pluralitat en totes les seves vessants

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El dilluns 9 de gener, Palafrugell En Comú Podem va votar i aprovar en assemblea el nom de les quatre persones que acompanyaran l’alcaldable Josep Ferrés i Marcó en els primers llocs de la llista per les municipals, que se celebraran el proper 28 de maig. L’alcaldable va ser presentat en acte públic al desembre i ara, amb l’aprovació dels nous quatre noms, Palafrugell En Comú Podem mostra la seva aposta ferma per la pluralitat en totes les seves vessants. Entre els cinc primers noms hi ha homes i dones d’edats compreses entre els 28 i els 64, i amb trajectòries professionals molt diverses.

El primer nom de la llista és el del mateix Josep Ferrés Marcó, de 62 anys. És arquitecte, porta 38 anys en aquesta professió i ha executat més de 500 projectes. El canidat afirma que “en aquest moment de la meva vida he decidit posar els coneixements adquirits i tota la meva energia al servei de la comunitat de Palafrugell per divulgar i tirar endavant polítiques socials, mediambientals i culturals transversals que son imprescindibles per assegurar una cohesió i un futur sense exclusions  per a tota la diversitat de comunitats que formen la nostra societat”.

La segona candidata a la llista és Selma Laghzaoui Albachiri, filla d’immigrants magrebins de 31 anys, que treballa com a gestora social. Selma Laghzaoui, afirma que “la meva doble cultura catalana de naixement i magrebí per llinatge em permeten entendre millor  les dificultats i esperances  de totes les persones que arriben així com també les aspiracions i disposició de les persones que les acullen”.

El tercer és Jesús Gich Rusiñol, de 47 anys i professor de filosofia. El candidat reconeix que “la meva implicació en política és molt recent i és fruit d’una reflexió profunda i sostinguda sobre com s’hauria d’encaminar aquesta activitat a nivell local en els temps de crisi que ens ha tocat viure”.

María de Prado Savalls és la quarta candidata i té 28 anys. És biòloga de formació i li agradaria que “tothom que viu a Palafrugell tingués l’oportunitat i la facilitat de gaudir-ne, i de sentir que forma part del seu patrimoni. Tinc l’esperança d’un Palafrugell més amable, més inclusiu, més social i més sostenible, i crec que amb esforç i en comú ho podem aconseguir”.

Finalment, el cinque nom que encapçala la llista és Nick Bedson, de 64 anys, i professor i llicenciat en història. Aquest membre fundacional del partit d’En Comú Podem a Palafrugell explica que “vivim en un poble on quasi la meitat dels habitatges són de segona residència i hi ha un mancança escandalosa d’habitatge social. Vivim en un paratge idíl·lic i espectacular que el totxo i el ciment estan destrossant. Tenim el mar i l’aire net, i els carrers bruts d’escombraries per l’incivisme i el mal servei municipal”. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Variabilitat primaveral amb més sol

Dijous en general amb més clarianes i estones de sol, però encara amb inestabilitat que pot fer créixer nuvolades convectives de tarda.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -