15.2 C
Pals
Dimarts, 16 abril 2024
- Publicitat -

Arriba l’ambient de rigorós hivern

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres ha començat amb un cel tapat per núvols mitjos i baixos que s’aniran trencant al llarg de les hores deixant una resta de jornada amb més estones de sol. La temperatura mínima s’ha situat entre els 2 i 4 ºC al Baix Empordà i la màxima rondarà els 15 ºC.

Dissabte temps majoritàriament assolellat o amb alguns núvols prims i temperatura que puja lleugerament. Diumenge començarà encara amb cel força assolellat, però a partir de la tarda-nit arriba un primer sistema frontal que ens portarà pluja entre les darreres hores de diumenge i matinada de dilluns. El canvi de temps serà notable amb una davallada de la temperatura que ja es farà notar dilluns.

La setmana que ve l’ambient serà de rigorós hivern especialment a partir de dimecres, quan una entrada de nord ens portarà aire fred d’origen polar, vent i també algunes precipitacions, si bé al tractar-se d’una entrada de nord al Baix Empordà habitualment quedem força al marge de la pluja. 

Així doncs, la setmana vinent, la Setmana dels Barbuts, farà honor al que popularment es coneix com la setmana més freda de l’any.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’EMD de l’Estartit estudia crear una Àrea de Promoció Econòmica Urbana

La proposta es troba en un estat inicial, però des de l'EMD creuen que ha de permetre fer un salt qualitatiu cap endavant en la dinamització i la promoció comercial de l'Estartit.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -